Не отримавши підтримки та розуміння щодо вигідної оборудки зловмисник убив сусідку…

Вранці 25 травня до чергової частини Зарічного райвідділу міліції надійшло телефонне повідомлення від місцевої жительки. Стурбована сумчанка повідомила, що вже п’ять днів не бачила свою сусідку, яка проживає в цьому під’їзді, але кількома поверхами нижче. Двері до її квартири замкнені, а на телефонні дзвінки ніхто не відповідає.  Кудись поїхати або піти бабця не могла, тож, очевидно, що з нею щось трапилось.

Приїхавши за викликом на місце, і почувши, як за зачиненими дверима лунає телефонний дзвоник і ніхто не бере трубку, працівники слідчо-оперативної групи міліції, щоб проникнути в оселю, запросили уповноваженого  ЖЕКу та зламали двері, повідомляє ДЗГ МВС України. З відчиненого житла війнуло неприємним запахом, а за якусь хвилину, у ванній кімнаті виявили тіло господині. Спочатку майнула думка, що літня жінка загинула через власну необережність – спіткнулася, упала і все… Але при більш уважнішому огляді тіла загиблої фахівці виявили на голові кілька ран від ударів чимось твердим. То хто і за що позбавив життя стареньку? На ці питання дали відповідь працівники карного розшуку Зарічного райвідділу міліції. Вони знайшли і опитали всіх, хто останнім часом спілкувався з потерпілою. «Оперативники провели серйозну роботу, і вже на п’яту добу тяжкий злочин було розкрито – повідомив т.в.о.1-го заступника начальника Сумського МУ Сергій Чміль. – За підозрою у вчиненні вбивства міліціонери затримали 30-річного жителя цього ж будинку, ніде не працюючого сумчанина.»

Чолов’яга повідомив, що того дня у справах він зайшов до бабці, нібито з пропозицією спільно «провернути» якусь оборудку. Проте, замість очікуваної згоди у проведенні вигідної для обох справи, ніякої підтримки та розуміння не отримав. Навпаки – розгорілася сварка. Не стримавшись чоловік схопив молоток, що потрапив йому на очі та кілька разів ударив сусідку по голові. Потім зрозумівши що накоїв, зачинив за собою двері чужого житла, забрав молоток (який потім викинув у річку) та тихенько пішов геть.

Стосовно зловмисника порушено кримінальну справу за ч.1 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Підозрюваного взято під варту і йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.
 

You may also like...