В Мелітополі звільнений працівник підприємства зарізав охоронця

В ніч на 22 червня до чергової частини Мелітопольського МВ ГУМВС України в Запорізькій області надійшло повідомлення від диспетчера швидкої допомоги про те, що на вулиці Північний переїзд був виявлений труп невідомого чоловіка з колотою раною грудної клітини.

За вказаною адресою, де розташоване приватне підприємство, негайно виїхала слідчо-оперативна група у повному складі. Там місцеві розшуківці швидко встановили особу потерпілого – 32-річного раніше засудженого чоловіка. А вже менш ніж за годину завдяки професійним діям правоохоронців цей злочин був розкритий.

Як встановили захисники правопорядку, близько шостої години вечора на фірму, де сталося вбивство, прийшов 56-річний чоловік, який раніше тут працював. У робочому цеху його зустрів молодий охоронець, котрий відразу ж почав виганяти колишнього працівника, оскільки керівництво заборонило йому після звільнення тут з’являтися. Через це між ними спалахнула сварка, в розпалі якої охоронець підприємства вдарив непроханого гостя. А той у відповідь «розрахувався» з опонентом, ударивши загостреним слюсарним інструментом в грудну клітину. Постраждалий одразу ж впав на підлогу, а вже через кілька хвилин зловмисник зрозумів, що накоїв, і вирішив так би мовити замести сліди злочину. Тіло постраждалого він самотужки відтягнув в кімнату охорони, а потім зателефонував власнику підприємства і сам розповів, що він тут нібито випадково знайшов тіло непритомного чоловіка. Директор викликав швидку і міліцію.

Коли ж на місці пригоди медики констатували смерть чоловіка від отриманого поранення, лиходій продовжував демонструвати свою непричетність до цього. Втім,  ввести слідчих в оману йому не вдалося. Відпиратися від обвинувачень висунутих на його адресу зловмисник не став і зізнався в злочині. Слід додати, що це не перший автограф підозрюваного на паперах правоохоронців. Чоловік вже мав три судимості за крадіжки, розбійні напади та пограбування. Тепер до цього кримінального списку додалося умисне вбивство. Тож у мелітопольця є реальна перспектива найближчі 7-10 років знову опинитися в місцях позбавлення волі.

Наразі слідство у цій справі триває.

ВЗГ ГУМВС України в Запорізькій області
 

You may also like...