В Криму по гарячих слідах затримали ґвалтівника

В Криму курортний сезон у розпалі, кількість туристів на території півострова збільшилася вдвічі. Нажаль, з’являються охочі завдати шкоди відпочиваючим чи поживитись за їх рахунок. Саме тому до найбільших курортних міст були направлені додаткові сили з внутрішніх військ для надання допомоги органам внутрішніх справ у боротьбі зі злочинністю.

Як повідомляє Прес-служба ГУВВ МВС України, збільшення кількості правоохоронців, які несуть службу на вулицях курортних міст практично цілодобово, дає змогу по гарячих слідах затримувати злочинців.

Днями в місті Євпаторія о 4.20 військовослужбовці бригади спеціального призначення «Барс» несли службу по охороні громадського порядку. Бійці ВВ почули крик дівчини про допомогу. З’ясувалося, що її щойно зґвалтували. Дівчина одразу вказала на двох порушників, які вже тікали вглиб парку.

Начальник військового наряду Олександр Веременко одразу кинувся переслідувати зловмисників. Через декілька хвилин один із ґвалтівників був затриманий. Кривдник разом з потерпілою були доставлені до районного відділу міліції для проведення слідчих дій, де було встановлено особу другого ґвалтівника.

За фактом скоєння злочину порушено кримінальну справу за ст. 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України, за що передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років. Слідство триває.

МВС України

 

You may also like...