Запідозривши жінку у крадіжці грошей, співмешканець намагався вибити зізнання за допомогою ножа та

Працівники Суворовського райвідділу міліції ХМУ УМВС України в Херсонській області затримали безхатченка, який жорстоко познущався над жінкою, намагаючись вибити зізнання у крадіжці кількох гривень.

Коли до хірургічного відділення Херсонської обласної лікарні доставили 50-річну жінку з численними ножовими пораненнями живота, шиї рук та розбитою головою, лікарі негайно зателефонували до райвідділу. До медичної установи виїхали працівники Суворовського райвідділу міліції, але через важкий стан жінки опитати її не вдалося.

Ніяких документів у неї не було. Із зовнішнього вигляду постраждалої оперативники дійшли висновку, що вона не має постійного місця проживання, адже одяг був брудний та зношений, взуття взагалі не було. Правоохоронці з’ясували, що поранену знайшли на вулиці перехожі. Жінка ледве дихала і просила їй допомогти. Щоб з’ясувати обставини нанесення тілесних ушкоджень та встановити особу жінки, оперативники виїхали на те місце, де її знайшли.

Це була територія покинутого будинку. Разом із експертами працівники карного розшуку оглядали прилеглу територію та сам будинок. Зрештою, на траві побачили краплі крові, які вели до вікна на першому поверсі. Міліціонери зайшли до однієї з кімнат і побачили чоловіка, який пив спиртне. Його одяг був у крові, а поруч лежав закривавлений ніж. Щойно побачивши працівників міліції, невідомий став тікати. Його наздогнали і опитали.

Зі свідчень 36-річного чоловіка стало відомо, що він є співмешканцем потерпілої і вони разом жили у покинутому будинку. Конфлікт виник через те, що чоловік запідозрив жінку у крадіжці грошей. Він став вимагати у неї пояснень, на що вона витратила кошти, але співмешканка повторювала, що ні в чому не винна. Щоб змусити казати правду, чоловік схопив ніж та наніс їй кілька поранень у всі частини тіла. Удари були такої сили, що ніж зламався.

Тоді зловмисник схопив цеглу і бив нею співмешканку по голові. Але цього йому здалося замало і він пішов шукати більшу цеглину. В цей час жінка вистрибнула з вікна першого поверху і стала кликати на допомогу перехожих. Коли чоловік повернувся і не знайшов свою жертву, то з горя став пити. Нині стан здоров’я потерпілої важкий. За даним фактом слідчим відділом Суворовського райвідділу на підставі ч.3 ст.15 КК України “Замах на злочин” порушено кримінальну справу за ч.1 ст.115 КК України “Умисне вбивство”. За свій нелюдський вчинок чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

СЗГ УМВС України в Херсонській області

You may also like...