15-річний мешканець Одесчини потрапив під вантажний потяг та загинув

Через наближення зустрічного потяга хлопець не почув попереджувальних сигналів вантажного потяга, що стрімко наближався до нього ззаду.

 До чергової частини лінійного відділу «Одеса-головна» УМВС України на Одеській залізниці надійшло телефонне повідомлення про те, що на перегоні між станціями «Калагея» та «Березівка» вантажним потягом смертельно травмовано хлопчика віком приблизно 12-14 років. Слідчо-оперативна група встановила особу потерпілого, а також обставини трагічного випадку.

15-річний мешканець с. Ланове Березівського району того вечора повертався пішки по залізничній колії додому з с. Першотравневе. Через те, що назустріч йому по сусідній колії рухався потяг, парубок не помітив і не почув, як позаду нього подавав попереджувальні звукові сигнали вантажний потяг. Машиністом було застосовано екстрене гальмування, з метою запобігання наїзду на підлітка, однак уникнути зіткнення, на жаль, не вдалося…

На місці події було знайдено залишки пляшки з-під пива. Результати експертизи дадуть відповідь на питання, чи був підліток на момент травмування у стані алкогольного сп’яніння.

Працівники міліції з’ясували, що загиблий хлопець виховувався у багатодітній сім’ї, проживав разом з матір’ю, вітчимом та трьома сестрами, двоє з яких молодші за нього.

Аби уникнути подібних трагедій, працівники кримінальної міліції у справах дітей на початку вересня ще раз проведуть бесіди у школах щодо небезпек, пов’язаних із перебуванням на об’єктах залізничного транспорту. Втім, дитячого життя вже не повернути.

СЗГ УМВС України на Одеській залізниці

You may also like...