23-річна мати-одиначка підробляла сутенерством

Нещодавно в ході реалізації оперативної інформації співробітниками відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми УМВС України в Чернігівській області було задокументовано кілька фактів звідництва. Одна молода особа працювала, так би мовити, на постійній основі – підшуковувала «жриць кохання» для одного і того ж любителя плотських утіх з обласного центру.

Правоохоронці з’ясували, що 23-річна жителька обласного центру сама виховує двох неповнолітніх дітей. З чоловіком в шлюбі не перебуває і допомоги від нього не отримує. Ніде не працює, знаходиться в декретній відпустці і живе лише на державну допомогу на дітей. Грошей, звісно, не вистачає і тому мати-одиначка вирішила трохи підзаробити, але не вигадала нічого кращого, ніж…  звідництво.

Першого разу на прохання свого 25-річного знайомого, жителя обласного центру, вона підшукала йому дівчину «на одну ніч». Отримавши за послуги певну суму, вона подумала, що таким чином могла б, не торгуючи собою, дещо підправити своє фінансове становище. І почалося: жіночка стала систематично підшуковувати дівчат віком від 18 до 38 років для надання інтимних послуг своєму «велелюбному» приятелю.

Дівчат підбирала, як правило, з незаможних сімей та переконувала їх підзаробити «легких» грошей. А коли сутенерка отримувала позитивні відповіді, роз’яснювала їм умови та порядок оплати «праці». Дівчата отримували 200 гривень за годину «роботи» з клієнтом, собі сутинерка залишала також 200 гривень. Такий «бізнес» тривав кілька місяців, поки працівники міліції «на гарячому» не затримали в одній з приватних квартир міста одну з дівчат під час надання сексуальних послуг.

На дівчат було складено адміністративні протоколи за ст. 181-1 КУпАП (Заняття проституцією). А так як дівчата вперше попали в поле зору правоохоронців, їм доведеться сплатити штраф від 85 до 170 гривень. Сутинерка перебуває на підписці про невиїзд, проти неї порушена кримінальна справа за ст. 302 ч.2 Кримінального кодексу України (Звідництво), санкція якої передбачає до 5 років позбавлення волі.

УМВС України в Чернігівській області

You may also like...