Не задовольнившись заощадженнями пенсіонерки, нападник жорстокого побив та пограбував її

У Немирівському районі, що на Вінничині, 45-річний безробітний чоловік жорстоко побив 82-річну жінку і відібрав в неї гроші та продукти харчування. Внаслідок завданих побоїв потерпіла три доби не могла вийти з будинку та повідомити про напад. Про те, що сталося повідомили до міліції сусіди, які прийшли провідати пенсіонерку.

Як повідомив начальник Немирівського райвідділу міліції Іван Прияцелюк, це сталося в ніч з 16 на 17 вересня в невеликому селі Гриненки. В будинок літньої жінки, яка проживає самотньо, увірвався невідомий і став вимагати гроші. Почувши від господарки про відсутність коштів, зловмисник почав її бити і погрожувати смертю. Налякана жінка віддала грабіжнику усі свої заощадження, яких виявилося 250 гривень. Незадоволений такою малою сумою, чоловік вирішив відібрати у пенсіонерки ще й продукти харчування.

Під час проведення розслідування під підозру потрапив місцевий непрацюючий 45 – річний чоловік, який раніше був неодноразово судимий і відбував покарання у місцях позбавлення волі.

Сьогодні цей громадянин затриманий і перебуває у райвідділі міліції. Наразі підозрюваний зізнався у скоєнні злочину і за фактом пограбування порушено кримінальну справу за ч.3 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі н строк до 8 років.

Руслан Каричинський, СЗГ УМВС у Вінницькій області
 

You may also like...