Випробувальний термін не пішов грабіжнику на користь

Днями на шість років відбуває за колючий дріт грабіжник із міста Зміїв Харківської області. У нього це вже друга судимість. Червонозаводським районним судом міста Харкова в березні 2010 року він був визнаний винним у скоєнні замаху на грабіж та мав відправитися за ґрати на чотири роки. Втім, йому дали шанс на виправлення у вигляді трирічного випробувального терміну. Чоловік протримався всього рік.

26 березня поточного року до Зміївського райвідділу міліції ГУМВС України в Харківській області надійшло повідомлення про те, що в приміщенні одного з магазинів невідомий побив жінку та відібрав у неї мобільний телефон та гроші.

До місця пригоди черговий райвідділу негайно направив слідчо-оперативну групу. В результаті проведених оперативно-розшукових заходів оперативники сектора карного розшуку затримали за підозрою у скоєнні злочину 30-рiчного місцевого жителя.

У той день, близько десятої вечора, будучи на добрячому підпитку, він зайшов до магазину та, скориставшись відсутністю охорони, став вимагати гроші. У відповідь на відмову злодій почав бити жінку-адміністратора, а потім відібрав у неї мобільний телефон та гроші.

Зміївський районний суд Харківської області визнав чоловіка винним у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж, вчинений повторно). І присудив вже реальний строк – шість років позбавлення волі.

ВЗГ ГУМВС України в Харківській області

You may also like...