Пасажир таксі позбувся водія та викрав авто

В маленьких містечках важко знайти пристойну роботу, тому багато хто з власників авто заробляє собі на життя «таксуванням».

Тридцятирічний мешканець міста Білгород-Дністровський заробляв собі на життя, займаючись приватним звозом. Зазвичай він мав постійних клієнтів, та, бувало, і від випадкових не відмовлявся.

Вночі до салону його автомобіля підсів молодик на підпитку та попросив відвезти до найближчого за містом села. Щоб уникнути неприємних несподіванок, таксист попросив показати гроші. Впевнившись, що вони у хлопця є, вирушили в дорогу. Та як тільки-но міська зона залишилася позаду автомобіля, молодик зненацька дістав з кишені ножа та, погрожуючи ним, випхав водія з автівки. Далі зловмисник сів за кермо та рушив далі.  

Оговтавшись, постраждалий негайно зателефонував до міліції. Після отримання інформації про скоєння злочину на пошуки викраденого автомобіля були орієнтовані усі наряди міліції, які працювали в місті та районі, в дію введено оперативний план «Перехват».

Результат не примусив довго чекати – за «гарячими слідами» правоохоронці затримали 18-річного місцевого мешканця, який перебував у стані алкогольного сп’яніння та, у зв’язку  з чим, так і  не зміг пояснити причину свого проступку.

Стосовно затриманого порушено кримінальну справу за ст. 289  – «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України. І на всі питання відповіді вже надасть слідство.

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...