В Одесі по «гарячих слідах» розкрито подвійне вбивство

Всього декілька годин знадобилося працівникам одеської міліції, щоб по «гарячих слідах» затримати одного з підозрюваних в скоєнні жорстокого вбивства. А незабаром був знайдений і його подільник.

У Київський райвідділ міліції міста Одеса звернувся громадянин, який, непокоячись тим, що його родичі не відповідають на телефонні дзвінки, вирішив відвідати їх, і побачив страшну картину: 62-річна жінка і 54-річний чоловік були убиті.

Працівники карного розшуку визначили коло громадян, які могли безперешкодно проникнути в недобудований будинок, який знаходився в районі Великого Фонтану.

Як з’ясувалося, у денний час туди приходили наймані робітники, що займалися будівництвом. Підозрюваним в жорстокому подвійному вбивстві опинився один з них – 19-річний житель одного з районів Одеської області, який працював на будівництві і мешкав у орендованій квартирі. Він був затриманий і зізнався в скоєнні злочину.

Як розповів затриманий, йому стало відомо, що господарі будинку повинні віддати прорабу крупну суму грошей. Хлопець вирішив, що ці гроші можна відібрати. До скоєння злочину він залучив свого знайомого – 20-річного уродженця сусіднього регіону, який мешкає в Одесі. Друзі прийшли до господарів будинку, які спокійно відкрили їм ворота.

Будівник, який знав, де зберігаються інструменти і інвентар, узяв сокиру і завдав нею удару чоловіку, після чого таким же чином була вбита і господиня будинку. Зловмисники віднесли тіла загиблих в кімнату і стали шукати гроші. Будівник навіть не припускав, що його жертви вже розрахувалися з прорабом…

У будинку знайшли лише 200 доларів США і близько 2000 гривень, а також срібні вироби і мобільні телефони. Друзі, не почуваючи докорів сумління, спокійно розділили майно звіряче вбитих людей.

Будівник був затриманий міліціонерами за місцем проживання, потім розшуківці вишли на слід другого підозрюваного, який ховався в сусідній області. Звідти він і був доставлений до Одеси.

Стосовно затриманих порушено кримінальну справу ознаками злочину, передбаченого ст.. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Прес-служба одеського міського управління міліції

You may also like...