Мобільні патрулі ДСО затримали столичних грабіжників

У Києві близько другої години ночі для перевірки інформації про грабунок по вулиці Урицького, що надійшла по лінії «102», виїхав наряд Державної служби охорони. Невдовзі в ході пошукових заходів на Привокзальній площі міліціонерами був затриманий підозрюваний.

Як з’ясувалося, майже за дві години до затримання 34-річний зловмисник напав на перехожого, побив та відібрав у нього мобільний телефон вартістю близько двох тисяч гривень. Поки потерпілий отямився та повідомив про напад, минуло близько двох годин і зловмисник, вочевидь, подумав, що за ним уже й слід прохолов. Але не врахував того, що міліціонери отримали прикмети нападника і вже шукали його.

А близько четвертої години ранку наряд групи затримання столичного ДСО отримав ще одне повідомлення по лінії «102». Цього разу неприємний інцидент трапився на бульварі Вернадського – двоє зловмисників, погрожуючи перехожому фізичною розправою, заволоділи його мобільним телефоном та готівкою у розмірі шестисот гривень. Отримавши від потерпілого прикмети нападників, міліціонери незабаром затримали двох чоловіків 37-ми та 29- ти років, підозрюваних у грабежі.

Затриманих доставили до найближчих райуправлінь міліції для з’ясування обставин нападів та перевірки їх на причетність до скоєння аналогічних злочинів.

Прес-служба Департаменту Державної служби охорони

 

You may also like...