На Буковині контрабандисти втікаючи залишили авто з цигарками

На Буковині, серед Карпатських гір прикордонниками Чернівецького загону затримано ретро – джип з контрабандними цигарками.

Як повідомив «УК»  начальник прес-служби – прес-секретар  начальника загону старший лейтенант Сергій БРОВКО, в середу 14 березня, близько опівночі прикордонним нарядом від відділу «Селятин» було помічено слід від автомобіля, що звернув з дороги в сторону державного кордону. Передавши інформацію на відділ прикордонної служби, де в сою чергу було проінформовано румунських колег, на місце виїхала адміністративно-пошукова група. Прибувши на місце та рухаючись по відбитках від автомобільних шин, що були залишені на снігу, прикордонниками був виявлений автомобіль марки ГАЗ-69 без реєстраційних номерів, в якому знаходилися 24 ящики тютюнових виробів марки «Дойна» молдовського виробництва.

Після закінчення пошукових дій, автомобіль та цигарки, вартість яких наданий момент встановлюється, доставлено на відділ прикордонної служби «Селятин», де після оформлення відповідних документів будуть передані відповідним органам.
Наразі тривають заходи по встановленню осіб причетних до протиправної діяльності.

Варто також зазначити, що цього ж дня в пункті пропуску «Порубне», вході спільного прикордонно-митного огляду в конструктивних порожнинах дверей автомобіля Volkswagen, яким керував громадянин Румунії, було виявлено 320 пачок цигарок марки «Вікерой». Після здійснення відповідних заходів цигарки та авто були вилучені, приблизна сума яких становить 43 тисячі гривень.

«УК»

You may also like...