Інформація ДАІ м. Києва на 05.04.2012

За 4 квітня 2012 року співробітниками ДАІ було виявлено 446 порушень ПДР, з них найбільш характерні: перевищення швидкості – 127; порушення правил проїзду перехресть – 14; порушення ПДР пішоходами – 20; порушення водіями правил перевезення дітей – 5

Зверніть увагу! За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння за добу виявлено 31 порушення. За три місяці нинішнього року за відповідне правопорушення (ст. 130 КУпАП) районними судами м. Києва прийнято 1573 рішення, у 516 випадках – водіїв позбавили права керування транспортним засобом.

 

За минулу добу зареєстровано 6 ДТП (2 наїзди на пішоходів), в яких 6 осіб отримали травми. Для того, щоб водії могли вчасно помітити пішоходів на дорозі, столична Державтоінспекція радить таким учасникам дорожнього руху мати на одязі світлоповертаючі елементи. Це зменшить ризик потрапити у небезпеку на дорозі. Також Державтоінспекція звертається до водіїв з проханням під час керуванням автомобілем бути уважними і обережними, особливо біля шкіл. Наближаючись до пішохідних переходів – зменшувати швидкість, під час руху не користуватися мобільним телефоном.
 
Незаконні заволодіння автотранспортом: Дарницький район автомобіль «ВАЗ-210934», н.з. АА6782НР, 2008 р.в., чорний. Прийнято міри розшуку.
 
Співробітниками ДАІ за минулу добу виявлено 22 автомобілі,що знаходились у розшуку. Крім того, за перевезення вантажу без відповідних документів було затримано водія автомобіля «Фольксваген». Чоловіка доставлено до райуправління міліції. Також інспектори ВДАІ Святошинського району затримали жінку, яка навмисно пошкодила автомобіль «Опель Астра».  
За незаконне перевезення та зберігання наркотичних речовин до райуправлінь міліції доставлено 6 осіб,за шахрайство-1, по операції «Мігрант» -1, порушення паспортно-візових правил-2.     
 
Столична Державтоінспекція нагадує, що в столиці по 20 квітня триватиме комплекс профілактичних заходів під назвою «Залізничний переїзд». За минулу добу за порушення правил проїзду залізничних переїздів до адміністративної відповідальності притягнуто 3 водія. А з початку року задокументовано 287 відповідних порушень.
 
В столиці триває весняний комісійний огляд вулично-дорожньої мережі міста. Спільно з представниками КК «Київавтодор», КП «Київпастранс» та інших зацікавлених структур у період з 19 березня по 20 квітня проводиться комісійне обстеження стану утримання дорожньо-транспортних споруд і вулично-дорожньої мережі, об’єктів дорожнього сервісу, а також облаштування аварійно-небезпечних ділянок і місць концентрації ДТП, відповідності встановлених знаків схемам організації дорожнього руху.
 
Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.
 
Зверніть увагу! Змінено  телефон для СМС повідомлень. Повідомлення залишайте на наступний номер: (063) 955-09-00.
 

You may also like...