Кримінальна хроніка Черкащини

Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ УМВС України в Черкаській області надійшло 23 заяви про злочини. Вжитими заходами 21 з них розкрито «по гарячих слідах».

Протягом доби до вiдповiдальностi за адмiнiстративнi правопорушення, вчиненi в громадських мiсцях, притягнуто 35 осiб.

Державтоiнспекцiєю при наглядi за дорожнiм рухом припинено 124 порушення Правил дорожнього руху, допущених водiями, в тому числi 15 фактiв керування транспортом у нетверезому станi. Зафiксовано 3 порушення Правил дорожнього руху, допущених пiшоходами. Перевiрено 157 автомобiлiв. На штрафмайдан доставлено 2 автомобiля.

В Канівський райвідділ міліції звернувся 32-річний житель одного із сіл району із заявою про те. що з підсобного приміщення його домоволодіння викрадено 800 літрів дизпалива та пластмасові каністри, завдавши при цьому збитків на загальну суму 8000 гривень. Працівники міліції встановили, що крадіжку скоїв 28-річний житель міста Канів. По даному факту порушено кримінальну справу за ч.3 ст. 185 КК України. Речові докази вилучено. Ведеться слідство.

Працівники Уманського райвідділу міліції порушили кримінальну справу за ч.1 ст. 185 КК України відносно 29-річного непрацюючого, жителя Миколаївської області, який в селі Сушківка шляхом демонтажу скоїв крадіжку кабелю в кількості 270 м. та 270 м. стального дроту діаметром 3 мм. Сума збитків становить близько 1800 гривень. Триває розслідування.

У Соснівський райвідділ міліції звернулася 23-річна непрацююча місцева жителька із заявою про те, що невідома особа відкрито заволоділа її мобільним телефоном «Самсунг», вартістю 1000 гривень. Правоохоронці встановили, що крадіжку скоїв 24-річний непрацюючий житель міста Черкаси. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч.1 ст. 186 КК України та обрання міри запобіжного заходу.

Співробітники Ватутінського міськвідділу міліції порушили кримінальну справу за ч. 1 ст. 263 КК України відносно 38-річного непрацюючого, раніше судимого жителя міста Ватутіне, в якого під час проведення санкціонованого обшуку виявили та вилучили 220 грамів тротилу, який згідно довідки експерта є вибуховою речовиною. Розслідування проводить Ватутінський міськвідділ міліції.

УМВС України в Черкаській області

 

You may also like...