Кримінальна хроніка Одещини за 09.04.2012

Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ Одещини надійшло 495 заяв та повідомлень про злочини. Вжитими заходами 318 з них розкрито по «гарячих слідах».

Серед розкритих злочинів – 52 факти тілесних ушкоджень, 2 грабежі, 15 фактів шахрайських дій, 16 крадіжок, 22 факти хуліганства.

Викрито 20 злочинів економічної спрямованості.

Викрито 5 злочинів у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 14 дорожньо-транспортних пригод, в результаті яких одна особа загинула та чотири – травмовано.

Працівниками Кілійського РВ в ході комплексного відпрацювання району виявлено та задокументовано факт пограбування Світлани, 1957 р.н., яка повідомила, що 02 квітня в денний час невідомі зловмисники з її сараю відкрито заволоділи металевими виробами, які вивезли на причепі автомобілю "Ваз 2121", завдавши збитків потерпілій на суму 1419 грн. У ході вжитих заходів затримано трьох місцевих жителів, від яких отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

Працівниками Приморського РВ в ході розшукових заходів затримано раніше засудженого Костянтина, 1987 р.н., від якого отримано правдиві свідчення щодо скоєної ним крадіжки 4-х пакетів кави з вітрини магазину по вул. Мала Арнаутська. Сума збитку 225 грн. Затриманий знаходиться у районному відділі міліції.

Співробітниками Татарбунарського РВ за підозрою у скоєнні крадіжки продуктів харчування та спиртних напоїв на суму 795 грн. з крамниці затримано Василя, 1965 р.н., від якого отримано правдиві свідчення про скоєння даного злочину. Затриманого відпущено під зобов’язання.

Працівниками Ізмаїльського в ході вжитих заходів затримано непрацюючого місцевого жителя, 1986 р.н., від якого отримано правдиві свідчення про те, що він, скориставшись відсутністю господарки, проник до її квартири, звідки скоїв крадіжку холодильника. Затриманого відпущено під зобов’язання.

До дозвільної системи Київського РВ в ході проведення місячника добровільної здачі зброї та вибухівки із заявою про добровільну здачу мисливської рушниці "Тоз-63", калібр 20 мм, для подальшої перереєстрації на своє ім’я звернувся Володимир, 1958 р.н. Заяву прийнято до розгляду.

До дозвільної системи Ізмаїльського МВ в ході проведення місячника добровільної здачі зброї звернувся Міртофік, 1966 р.н., який добровільно здав мисливську рушницю "Іж-27 ЕМ", 12 калібру та нарізний МК карабін "Ремінгтон", калібру 5,6 мм., які зберігались у нього незаконно після смерті брата.

Працівниками Хмельницького ВМ затримано Андрія, 1991 р.н., у якого в ході особистого огляду виявлено та вилучено 12 європакунків з речовиною рослинного походження зеленого кольору. Вилучене направлено до НДЕКЦ. Як пояснив затриманий, у пакунках знаходиться курильна суміш. Затриманий знаходиться у районному відділі міліції.

До Дозвільної системи Хаджибеївського ВМ в ході місячника добровільної здачі зброї із заявою звернувся Геннадій, 1962 р.н., з проханням прийняти у нього для подальшого знищення газовий револьвер "РГ-89" калібру 9 мм.

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...