Фірма радника Гепи Харківського завезе пісок на дитячі майданчики по геть дурним цінам

Департамент житлового господарства Харківської міськради 10 травня за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Харків Екоресурс» на завезення 5100 м3 піску на дитячі гральні майданчики. Вартість угоди склала 495 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Вартість завезення піску становила 97,02 грн./т. В конкурсній документації йдеться про закупівлю послуг з перевезень, про закупівлю самого піску не повідомляється.

В відкритих джерела є дані про значно дешевші ціни. Наприклад, в Києві річний та яружний пісок разом з ПДВ та доставкою по місту можна придбати по 60-70 грн./т.
 
Єдиним конкурентом на тендері було КП «Комплекс з вивозу побутових відходів».
 
Засновниками ТОВ «Харків Екоресурс» є Андрій Твердохліб та Олександр Бейніш, чия фірма «Чистий дім плюс» отримала підряд на вилов безпритульних собак по 420 грн. за голову. До березня 2011 року до складу засновників «Харків Екоресурсу» входив депутат Харківської міськради від Партії регіонів Володимир Чумаков, якого в 2010 році мер Харкова Геннадій Кернес призначив своїм радником з питань ЖКГ і водночас директором Департаменту будівництва та шляхового господарства.

НАШІ ГРОШІ

 

You may also like...