На Кіровоградщині затримано молодика, який перебував у розшуку за скоєння ряду злочинів

20 травня, під час нагляду за дорожнім рухом на стаціонарному посту в смт. Олександрівка Кіровоградської області інспектори ДАІ в рамках проведення оперативно-профілактичної операції «Розшук» зупинили приватний вантажно-пасажирський автомобіль «Volkswagen», що прямував за маршрутом Київ-Донецьк.

В салоні автомобіля крім водія знаходилось ще декілька пасажирів. З документами у водія було все гаразд, а от підозріла поведінка одного з пасажирів автомобіля насторожила працівників ДАІ. Пасажир помітно нервував, намагався уникнути спілкування з правоохоронцями, на запитання відповідав не в лад.

Аби не викликати підозру у чоловіка, правоохоронці вирішили імітувати перевірку документів у всіх пасажирів. Інтуїція інспекторів ДАІ не підвела – після перевірки даних за відповідними базами з’ясувалося, що 23-річний пасажир має серйозні проблеми з законом. Вже 2 роки його розшукують правоохоронці за вчинення ряду крадіжок та злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків, вчинених на території Харківської області.

Після перевірки, водій автомобіля «Volkswagen» продовжив свій шлях, але без одного пасажира, оскільки розшукуваного було затримано, доставлено до Олександрівського райвідділу міліції та повідомлено ініціатора розшуку.

До речі, за час проведення оперативно-профілактичної операції «Розшук» працівниками Державтоінспекції області було затримано двоє осіб, які розшукувалися за скоєння злочинів. Також розшукано двоє людей, які рахувалися безвісти зниклими.

 

Прес-служба Управління ДАІ МВС України (за інформацією прес-служби ДАІ Кіровоградської області)

You may also like...