Злочини та події, які трапилися на території Львівської області 13.06.2012

– В Сихівський РВ звернулась 47-річна львів’янка, яка повідомила,що невідома особа незаконно заволоділа її автомобілем «Фіат-Уно». Працівники БПС за скоєння цього злочину затримали 26-річного раніше судимого мешканця Львова. Перевірка триває.

– 36-річний мешканець Сокальського району звернувся до місцевих правоохоронців з заявою про те, що в м. Сокаль його знайомий, 42-річний житель села Поториця, відібрав його Мобільний телефон «Нокіа 1280» та гроші в сумі 130 гривень. Підозрюваного у вчиненні вказаного вище злочину  правоохоронці затримали та опитали наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи.

– Правоохоронці Франківського РВ затримали 41-річного жителя Пустомитівського району, який пограбував 48-річну львів’янку. Чоловік відібрав золотий ланцюжок та рулончик вартістю майже 2 500 гривень. Триває дослідча перевірка.

– В Бродівський РВ звернувся 60-річний житель села Заболотці, який повідомив, що вночі з приміщення току невідомі викрали каналізаційні труби в кількості 20 штук. Правоохоронці з’ясували, що крадіжку скоїли 30-річний та 17-річний мешканці району.

– В Галицький РВ минулої доби надійшло два повідомлення про крадіжку велосипедів. Правоохоронці встановили, що крадіжку велосипедів загальною вартістю майже 4 000 гривень скоїв 26-річний раніше судимий львів’янин.

– На автостанції в місті Радехів працівники міліції затримали 41-річного жителя Кам′янка-Бузька, в якого виявили та вилучили подрібнену речовину світло-коричневого кольору, схожу на подрібнені макові головки вагою 102 грами. Вилучене наразі направлено на дослідження в НДЕКЦ при ГУМВС, за результатами якого вирішуватиметься питання про порушення кримінальної справи.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
 

You may also like...