У ДТП на Тернопільщині загинула сім’я (фото)

26 червня, близько другої години ночі, поблизу села Смиківці Тернопільського району сталася жахлива трагедія – в дорожній аварії загинули вагітна жінка та її чоловік.

 

40-річний житель села Остап‘є Підволочиського району віз свою дружину в пологовий будинок обласного центру. В салоні авто у породіллі почалися перейми і коли вона закричала чоловік на якусь мить відволікся від керування. Це, за попередніми даними, й зіграло фатальну роль.
 
Автомобіль, у якому окрім водія та породіллі перебувала ще й сільська фельдшерка, винесло на зустрічну смугу, де відбулося зіткнення  мікроавтобус «Форд Транзит» в якому знаходилося шестеро дорослих та четверо дітей з Івано-Франківська. Пасажири автобусу направлялися на відпочинок в Крим.
 
Вагітна жінка загинула на місці аварії, її травмованого чоловіка та фельдшерку доправили до лікарні. Медики робили усе можливе, аби врятувати постраждалого водія легковика, однак його травми виявились несумісними з життям. Наразі в лікарні перебувають сільський фельдшер та водій мікроавтобуса, з пасажирів мікроавтобуса ніхто не постраждав.
 
ДТП

(за інформацією прес-служби ДАІ
Тернопільської області) 

 

 

You may also like...