У ДТП у Запорізькій області загинуло троє людей, ще двоє в тяжкому стані в лікарні (фото)

3 липня, о 23 годині 40 хвилин, у Запорізькій області на 45 км автодороги Енергодар – Василівка – Бердянськ сталася ДТП за участю двох легковиків «CHERY A15» і «ВАЗ 217030».

Внаслідок ДТП обидва водії та пасажир автомобіля «CHERY» загинули, а ще двоє пасажирів автомобіля «ВАЗ» (32-річна дружина водія цього транспортного засобу та дворічна донька) отримали тяжкі травми, з якими були госпіталізовані до лікарні. Наразі лікарі роблять усе можливе, аби зберегти їм життя.

Причини ДТП встановить слідство.

Та якими б не були висновки експертів, ДАІ вкотре наголошує на необхідності неухильного дотримання Правил дорожнього руху. Останнім часом почастішали випадки скоєння дорожньо-транспортних пригод, у яких гине та травмується велика кількість людей.
Шановні водії! Не перевищуйте швидкісний режим, дотримуйтесь правил маневрування, обгону, не сідайте за кермо у втомленому стані. У період літнього сезону, в зв’язку з тим, що багато людей їдуть на відпочинок на власному транспорті, на автодорогах значно зростає концентрація транспорту.

Це означає, що навіть незначне, на ваш погляд, порушення ПДР може призвести до фатальних наслідків. Кілька хвилин, які на вашу думку ви виграєте порушуючи правила, не варті життя та здоров’я вас і ваших близьких. Пам’ятайте! Безпека дорожнього руху залежить від кожного його учасника!

Прес-служба Управління  ДАІ МВС України

You may also like...