Про злочини та події, які трапилися на території Львівської області 11 липня 2012 року

Під час проведення операції «Мак-2012» на території Яворівського, Жидачівського, Мостиського, Жовківського, Пустомитівського, Радехівського, Самбірського та Сокальського районів області співробітники міліції виявили незаконні посіви снодійного маку у кількості 3540 рослин. Наразі вилучені рослини направлені для проведення експертизи. Варто зазначити, що найбільше посівів правоохоронці виявили на території Яворівського району.

В Бродівський РВ звернувся з заявою 56-річний місцевий житель, який повідомив про те, що невідома особа намагається викрасти металічну бляху з недіючих гаражі. Виїхавши на місце події, працівники міліції за тримали 30-річного жителя м. Броди, раніше судимого, який викрав 29 металевих листів для кровлі даху з гаража, загальною масою 206 кілограмів. Наразі проводиться перевірка та встановлюється сума завданих збитків.
 
80-річна житель Буського району повідомила місцевих міліціонерів про те, що з її подвір’я шляхом вільного доступу невідомі особи викрали жеребця, раму від мотоцикла, водяний насос, металеві труби на суму 2500 гривень. З’ясувалось, що крадіжку скоїв 19-річний непрацюючий односельчанин. Речові докази вилучено.
 
Працівник однієї з перукарень Галицького району Львова звернулась до працівників міліції та повідомила про те, що невідома особа викрала перукарські ножиці марки «ВТ», вартістю 3000 гривень. За скоєння крадіжки правоохоронці затримали 54-річного жителя Сокальського району, раніше судимого. Триває перевірка.
 
 ВЗГ ГУ МВС УКРАЇНИ В ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ 

You may also like...