Злочини та пригоди у Дніпропетровській області станом на 3 вересня

Злочини та пригоди  у Дніпропетровській області станом на 3 вересня

Працівниками Павлоградського міського відділу за фактом вбивства жінки труп якої, з чисельними травмами Голови було виявлено 28.07.2012 у с. Богуслав проведеним комплексом оперативно-розшукових заходів за скоєння злочину встановлений та затриманий непрацюючий 24-річний мiсцевий житель, який 28.07.2012 зустрiв потерпiлу бiля домоволодiння в с. Богуслав, та пiд час розмови, яка перейшла в сварку, на грунтi раптово виниклих неприязненних вiдносин, штовхнув її руками в спину внаслiдок чого остання падаючи вдарилася головою об залiзобетонне кiльце для колодязя та втратила свiдомiсть, а зловмисник взявши цеглину наніс декiлька ударiв по головi та обличчю, а труп пiдняв та перекинув через паркан у двiр не жилого, покинутого домоволодіння. За цим фактом слідчим відділом порушено Кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

01 вересня до Жовтневого райвідділу Криворізького міського управління міліціїий з письмовою заявою звернувся непрацюючий 25-річний мiсцевий житель. Заявник повідомив про те, що 26.08.2012 невiдомий бiля одного з будинків по вул. Дишинського, руками та ногами побив його по головi i тулубу. Проведеним комплексом оперативно-розшукових заходів працiвниками сектору карного розшуку за скоєння злочину встановлений та затриманий непрацюючий, ранiше судимий 27-річний мiсцевий житель. За цим фактом слідчим відділом порушено Кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

01 вересня до Днiпровського райвідділу Дніпродзержинського міського управління міліції з приймального вiддiлення міської лiкарні швидкої медичної допомоги надiйшло повiдомлення, що до хiрургiчного вiддiлення лiкарнi з різаною раною черевної порожнини доставлена непрацююча 33-річна мiсцева жителька. Було встановлено, що 01.09.2012 остання знаходилась в гостях за мiсцем мешкання у знайомої непрацюючої 25-річної мiсцевої жительки, де пiд час спiльного розпиття спиртних напоїв, в ходi сварки виниклої на грунтi раптово виниклих неприязненних вiдносин, зловмисниця кухонним ножем спричинила зазначене тiлесне ушкодження. Знаряддя злочину – нiж – вилучено. За цим фактом слідчим відділом вирішується питання про порушення Кримінальної справи за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

01 вересня до Дзержинського райвідділу Криворізького міського відділу міліції звернулись непрацюючi 27-річна, якi разом з непрацюючою 22-річною. Заявники повiдомили про те, що 31.08.2012 біля 23.45 вони прямуючи по проспекту Металургiв та проходячи вздовж вул. 22 Партз’їзду зустрiли двох невiдомих, якi представившись працiвниками мiлiцiї, завели їх до ялинок, де з погрозою застосування насильства, схопивши за волосся задовольнили свою статеву пристрасть не природним шляхом пiсля чого вiдкрито заволодiли сумочкою в якiй знаходився мобiльний телефон, фотоапарат та грошi в сумi 200 грн. Сума збитку – 2 тис. 200 грн. За скоєння злочину затриманi ранiше судимi 37-річний та непрацюючий ранiше судимий 27-річний чоловіки. За цим фактом слідчим відділом порушено Кримінальну справу за ч. 2 ст. 153 та ч. 2 ст. 186 (Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом) та (Грабіж) КК України. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

01 вересня до Нiкопольського міського відділу міліції звернувся непрацюючий 51-річний чоловік. Заявник повідомив про те, що 14.08.2012 19.15 невiдомий, шляхом розбиття вiконного скла проник в будинок за мiсцем мешкання де вдаривши рукою по головi, заволодiв його мобiльним телефоном та аудiоплеєром. Сума збитку 400 грн. За скоєння злочину затриманий непрацюючий 21-річний чоловік. За цим фактом слідчим відділом порушено Кримінальну справу за ч. 3 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

01 вересня до Інгулецького райвідділу Криворізького міського відділу міліції звернулась 31-річна жінка. Заявниця повідомила про те, що 19.50 в одному з магазинiв по пр. Перемоги невiдомий, пiд приводом покупки мобiльного телефону, запропонував показати телефон, пiсля чого заволодiв ним та з мiсця злочину втiк. За скоєння злочину по «гарячих слiдах», був затриманий непрацюючий 18-річний чоловік. Викрадене – вилучено.

01 вересня до Амур-Нижьоднiпровського райвідділу Дніпропетровського міського відділу міліції звернулась непрацююча 25-річна жінка. Заявниця повідомила про те,що бiля одного з будинків по вул. Малиновського, невiдомий, вдаривши рукою по головi, заволодiв фотоапаратом. Сума збитку – 3 тис. 500 грн. За скоєння
злочину по «гарячих слiдах» затриманий непрацюючий, ранiше судимий 22-річний чоловік. Викрадене – вилучено. За цим фактом слідчим відділом порушено Кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

01 вересня до Індустрiального райвідділу Дніпропетровського міського відділу міліції звернувся непрацюючий 41-річний чоловік. Заявник повідомив про те, що 31.08.2012 22.30 бiля одного з магазинів по вул. Косiора мiж заявником та малознайомим та ще двома незнайомими чоловiками вiдбулася бiйка, пiд час якої малознайомий вдаривши рукою по головi, та поваливши потерпiлого на землю, заволодiв його мобiльним телефоном. За скоєння злочину по «горячих слiдах» затриманий непрацюючий, ранiше судимий 37-річний чоловік. Викрадене – вилучено. За цим фактом слідчим відділом порушено Кримінальну справу за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує карається штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років..

01 вересня до Ленінського райвідділу Дніпропетровського міського відділу міліції звернулась непрацююча 24-річна жінка. Заявниця повідомила про те,що біля 15 г. на пляжi ж/м червоний камiнь, невiдомий, шляхом вiльного доступу, вiдкрито заволодiв сумочкою в якiй знаходився мобiльний телефон, ключi вiд квартири, грошi в сумi 170 грн. За скоєння злочину по «гарячих слiдах», затриманий неповнолiтнiй 17-річний чоловік. Викрадене – вилучено.

Працівниками Заводського райвідділу Дніпродзержинського міського управління міліції за пограбування 40-річної жінки, що мало мiсце 02.07.2012 затриманий непрацюючий 41-річний чоловік. Викрадене-вилучено.

Працiвниками сектору карного розшуку Жовтневого райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції в ходi проведення оперативно-розшукових заходів на територiї жовтневого району, бiля одного з будинків по вул. Мандрикiвськiй, у 47-річного мiсцевого жителя було вилучено гранату ргд-5 . Вилучене направлене до НДЕКЦ на дослiдження. За цим фактом слідчим відділом вирішується питання про порушення Кримінальної справи за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

ГУМВС України в Дніпропетровській області

You may also like...