Кримінальна хроніка Житомирщини на 2 листопада 2012 року

До чергових частин УМВС України в Житомирській області упродовж минулої доби надійшло 332 повідомлень, 318 з яких із ознаками злочинів, серед них крадіжки чужого майна, нелегальний обіг наркотичних засобів та інші. У 105 випадках встановлено особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Припинено 195 порушень правил дорожнього руху, 16 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

 

1 листопада до Андрушівського РВ із заявою звернулась 56-річна жителька району, повідомивши про те, що з її господарського приміщення за місцем проживання, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено кобилу, лоша та інше майно. Сума збитку становить 12000 гривень.
Працівники міліції у вчинені злочину підозрюють 21-річного раніше судимого місцевого житель, розшук якого триває.

Цього ж дня до Ружинського райвідділу звернувся житель Вінницької області, приватний підприємець, 1965 р.н., із заявою про те, що на ставку в с. Ярославці, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено його гумовий човен вартістю 1 тис. 500 гривень.
Оперативники карного розуку за підозрою у вчиненні злочину затримали 33-річного жителя м. Києва та 31-річного жителя району, в яких викрадене вилучили.

Минуло доби до Володарськ-Волинського РВ із заявою звернулась жителька райцентру, 1972 р.н., яка повідомила про те, що з підвального приміщення її домогосподарства, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено бензопилу та продукти харчування. Сума завданого збитку становить 1 тисячу гривень.
Працівники міліції за підозрою у вчиненні злочину затримали 41-річного місцевого жителя в якого викрадене частково вилучили.

Шановні громадяни! Не забувайте вчасно подбати про безпеку свого майна. Сучасні технічні та практичні засоби дозволяють надійно захистити оселю від відвідування небажанних гостей. Оберіть прийнятний для вас спосіб захисту та постійно користуйтесь ним.

СЗГ УМВС України в Житомирській області

 

You may also like...