Вищий госпсуд хоче новий офіс з… «кастовою» їдальнею в центрі Києва

Вищий господарський суд України 27 листопада за результатами тендеру уклав угоду з ПрАТ «Аеробуд» на створення проекту будівництва нового комплексу адміністративних будівель вартістю 20,13 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

У новому комплексі розташують два суди – Вищий господарський та Вищий адміністративний. Збудувати нове приміщення мають упродовж шести місяців на перетині бульвару Дружби Народів та вулиці Старонаводницької у Печерському районі Києва.

Згідно з вимогами документації конкурсних торгів під забудову віддадуть орієнтовно 5,62 га. Два суди матимуть окремі входи, вестибюлі та окремі парковки. Усього в приміщенні мають розмістити близько 400 суддів та близько 1600 працівників апарату.

Окрім залів судових засідань, робочих кабінетів для суддів та працівників апарату в новій будівлі передбачені їдальня на два входи та два приміщення – окремо для суддів та окремо для працівників апарату й обслуговуючого персоналу, а також приміщення для відпочинку, медпункт і перукарня.

ПрАТ «Аеробуд» зареєстроване на п’ять кіпрських фірм, близьких до одного з лідерів групи «Приват» Геннадія Боголюбова: Формоса Інвестментс Лiмiтед (Formosa Investments Limited), Грiнгот Ентерпрайзес Лiмiтед (Greengot Enterprises Limited), Сiсера Інвестментс Лiмiтед (Cicera Investments Limited), Броалiя Венчерз лтд (Broalia Ventures ltd) та Ренальда Інвестментс Лiмiтед (Renalda Investments Limited).

Головою правління «Аеробуду» є Григорій Козинський, один з співзасновників ТОВ «Рубікон-трейдінг» з групи «Приват».

НАШІ ГРОШІ

You may also like...