Інформація ДАІ м. Києва на 17.01.13

За 16 січня співробітники столичної ДАІ виявили 930 порушень Правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених порушень залишається перевищення швидкості – 310 відхилень від правил. За невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки до відповідальності притягнуто 100 водіїв; без необхідних документів керували автівками – 16; за порушення правил проїзду пішохідних переходів – 97 водіїв. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування транспортом 37 водіїв. Крім того виявлено 91 пішохід-порушник. За добу в столиці було зареєстровано 2 ДТП, внаслідок яких були травмовані 5 осіб.

Державтоінспекція звертається до водіїв – будьте дуже уважні при проїзді пішохідних переходів і в місцях можливої появи дітей, заздалегідь знижуйте швидкість, не об’їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть дітей, які переходять дорогу. Важко передбачити поведінку маленьких пішоходів, і в багатьох випадках тільки пильність людини за кермом може відвернути лихо.

За минулу добу в Солом’янському районі міста Києва зареєстроване 1 незаконне заволодіння транспортним засобом: невідомими особами був викрадений автомобіль «PORSHE CAYENNE», н.з. NBNV714, 2004 р.в., бежевого кольору. Прийнято міри розшуку. Тим часом, інспектори ДАІ у Подільському районі виявили автомобіль «CHRYSLER VOYAGER», що був раніше викрадений невідомими особами.
Інспектори ДАІ у Деснянському районі затримали водія, який з метою уникнення адміністративної відповідальності за порушення Правил дорожнього руху намагався дати хабар. А от у Шевченківському районі міста співробітники ДАІ затримали громадянина за незаконне зберігання наркотичної речовини. Також, у Святошинському районі міста співробітниками столичної Державтоінспекції затримано чоловіка, який скоїв крадіжку; в цьому ж районі затримані троє громадян,що умисно пошкодили автомобіль іншого громадянина. Крім того, під час несення служби інспектори ДАІ у Печерському районі затримали чоловіка за вчинення хуліганських дій. Для подальшого з’ясування всіх обставин, затриманих доставили до райуправлінь міліції.

За прогнозом Гідрометеоцентру в столиці буде спостерігатись поступове зниження температури повітря. За таких погодних умов столична Державтоінспекція закликає водіїв під час руху бути максимально уважними та обережними, дотримуватись швидкісного режиму, безпечної дистанції, правил маневрування, в умовах недостатньої видимості рухатися з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями.
Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того працює телефон для СМС повідомлень: (063) 9550900.

УДАІ м. Києва
 

You may also like...