Інформація ДАІ м. Києва на 29.01.13

За 28 січня співробітники столичної ДАІ виявили 828 порушень Правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених порушень залишається перевищення швидкості – 295 відхилень від правил. За невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки до відповідальності притягнуто 81 водія; без необхідних документів керували автівками – 12; за порушення правил проїзду пішохідних переходів – 75 водіїв. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування транспортом 34 водії. Крім того, виявлено 59 пішоходів, що порушували Правила дорожнього руху. За добу в столиці було зареєстровано 4 ДТП (2 наїзди на пішоходів), в яких 4 особи отримали травми.

Державтоінспекція звертається до водіїв – будьте дуже уважні при проїзді пішохідних переходів і в місцях можливої появи дітей, заздалегідь знижуйте швидкість, не об’їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть дітей, які переходять дорогу. Важко передбачити поведінку маленьких пішоходів, і в багатьох випадках тільки пильність людини за кермом може відвернути лихо.

За минулу добу в Святошинському районі міста Києва викрали автомобіль «ВАЗ 21074», н.з. АА4339ІК, 2009 р.в. синього кольору. Прийнято міри розшуку. У Солом’янському районі співробітники ДАІ виявили раніше викрадений автомобіль «ВАЗ 2103».

Інспектори ДАІ у Шевченківському районі затримали чоловіка за нанесення тілесних ушкоджень іншому громадянину. Також, в Святошинському районі співробітники Державтоінспекції міста затримали чоловіка, який шахрайським шляхом заволодів грошима іншого громадянина. Крім того, інспектори ДАІ в Дарницькому та Солом’янському районах затримали 2 осіб, що з хуліганських спонукань нанесли тілесні ушкодження іншим громадянам. Для подальшого з’ясування всіх обставин, затриманих доставили до райуправлінь міліції.

За прогнозом Гідрометеоцентру в столиці буде зберігатись низька температура повітря. За таких погодних умов столична Державтоінспекція закликає водіїв під час руху бути максимально уважними та обережними, дотримуватись швидкісного режиму, безпечної дистанції, правил маневрування, а в умовах недостатньої видимості рухатися з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того працює телефон для СМС повідомлень: (063) 9550900.

УДАІ м. Києва
 

You may also like...