Кривава різанина на автостоянці в Одесі. Охоронець звіряче позбавив життя колегу (відео)

Ще одним підтвердженням того, що зловживання спиртним до добра не доводе, є вбивство, що сталося на одній з охоронюваних стоянок в Одесі.

Прибула за викликом слідчо-оперативна група міліції виявила тіло 39-річного охоронця автостоянки з ножовими пораненнями.

Було встановлено, що до злочину причетний 64-річний колега померлого, який теж працював тут сторожем.

Того вечора підозрюваний прийшов відвідати молодшого напарника з пляшкою спиртного. Під час спільного розпивання горілки між чоловіками виник конфлікт, що переріс у сварку. Молодший охоронець накинувся з кулаками на свого кривдника. В момент бійки той дістав з кишені ніж та спричинив ним кілька ударів супротивнику.

Оговтавшись після скоєного, зловмисник у скривавленому одязі спробував втекти. Саме в цей момент повз місця події проходив чоловік, який і затримав підозрюваного. Сміливцем виявився співробітник Хмельницького відділу міліції міста Одеси старший лейтенант міліції Роман Стрелецкий, який перебував поза службою і повертався зі спортзалу після тренування. Міліціонер викликав слідчо-оперативну групу, утримуючи до їх приїзду підозрюваного на місці злочину. Для цього навіть прийшлося застосовувати кайданки, так як останній правоохоронцю чинив опір. 

У затриманого вилучено два розкладних ножа, які він носив із собою для самозахисту.

У відношенні даного громадянина відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід – утримання під вартою.

За даний вид злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7-ми до 15-ти років.

За матеріалами прес-служби ГУ МВСУ в Одеській області.

Магнолія-ТВ.com

 

 

You may also like...