Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы

За 25 березня співробітники столичної ДАІ виявили 98 порушень правил дорожнього руху, з яких: 11 фактів перевищення швидкості руху та 7 випадків порушення правил пішоходами, а за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування 17 водіїв.

Столична Державтоінспекція закликає водіїв, що залишили свій автотранспорт на проїзній частині під час негоди, повернутися та забрати транспортні засоби самостійно або за допомогою евакуаторів, аби не ускладнювати дорожній рух та прибирання снігу. Також, з урахуванням ситуації, яка склалася, радимо автовласникам до поліпшення дорожньої ситуації не вирушати у поїздки без нагальної потреби. Коли ж така необхідність виникла, то потрібно неухильно дотримуватись правил зупинки та стоянки і залишати транспорт в тих місцях, де він не заважатиме роботі снігоприбиральної техніки.

В Києві, тривають заходи щодо ліквідації наслідків негоди. У столиці вже відновлена частина маршрутів руху громадського транспорту, ліквідуються затори, розчищаються основні дороги міста.

Водії, будьте уважні: наразі в столиці розпочались весняні шкільні канікули. Більшість дітей проводитиме час на дитячих майданчиках та вулицях міста. Раптова поява дитини на дорозі – завжди небезпечно. А їх поведінка не завжди буває передбачуваною.

Зважаючи на це, столична ДАІ звертається до водіїв з проханням під час керуванням автомобілем бути уважними і обережними, особливо біля шкіл. Наближаючись до пішохідних переходів – зменшувати швидкість, під час руху не користуватися мобільним телефоном. Пам’ятайте! Від кожного з нас залежить здоров’я і життя наших дітей!

В понеділок, співробітники ДАІ в Шевченківському районі затримали чоловіка, який перебував у розшуку за скоєння злочину. Громадянин доставлений до райуправління міліції. А от у Дніпровському районі міста затримали чоловіка, який скоїв крадіжку: він викрав з квартири іншої громадянки ноутбук та золоті сережки. Для з’ясування обставин, затриманого доправлено до райуправління міліції.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини УДАІ 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

УДАІ м. Київ
 

You may also like...