Кримінальна хроніка Житомирщини на 15 квітня 2013 року

За минулі вихідні дні до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 623 повідомлення, 117 із них – з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них крадіжки чужого майна, умисне нанесення тілесних ушкоджень, незаконне поводження з наркотичними засобами та інші. У 18 випадках встановлені особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Припинено 139 порушень правил дорожнього руху, 16 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

13 квітня до Малинського райвідділу міліції звернулась 50-річна жителька с. Скурати із заявою про те, що з комори місцевого підприємства було викрадено металеві рейки. Працівники карного розшуку встановили, що до правопорушення причетні троє громадян, у яких викрадене вилучено. Встановлюються обставини події.

До Богунського райвідділу міліції звернулась 73-річна жителька обласного центру із заявою про зникнення з її будинку мобільного телефону. Дільничний інспектор встановив, що до крадіжки причетний 41-річний житомирянин. У скоєному він зізнався, розпочато слідство.

14 квітня до Ємільчинського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 44-річної жительки с. Бараші про викрадення з її будинку продуктів харчування. Працівники міліції встановили, що до крадіжки причетний 52-річний місцевий житель, який скористався відсутністю господині і, зламавши навісний замок, «погосподарював» у її оселі.

До Коростенського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 70-річного жителя с. Полісся про зникнення з його гаража скутера вартістю понад 3 тисячі гривень. Працівники карного розшуку встановили, що крадіжку вчинив 19-річний односелець пенсіонера, у якого викрадене вилучено.

Шановні громадяни! Не забувайте вчасно подбати про безпеку свого майна. Сучасні технічні та практичні засоби дозволяють надійно захистити оселю від відвідування небажаних гостей. Обов’язково зачиняйте вікна та двері власних помешкань, не забувайте про надійні запираючи пристрої для підсобних приміщень, сараїв, гаражів. Задумайтеся над питанням встановлення сигналізації у ваших торгівельних закладах, офісних та інших приміщеннях, в яких знаходиться цінне майно.

СЗГ УМВС України в Житомирвькій області
 

You may also like...