Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы

За 16 квітня співробітники столичної ДАІ виявили 630 порушень правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених залишається перевищення швидкості – 222 відхилення від правил. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування 42 водія. За порушення правил проїзду пішохідних переходів до адміністративної відповідальності притягнуто 20 керманичів. Крім того, виявлено 37 пішоходів – порушників правил дорожнього руху.

У вівторок, в столиці було зареєстровано 2 ДТП, в яких троє людей отримали травми. Державтоінспекція звертається до водіїв – будьте дуже уважні на дорозі, не перевищуйте швидкість, не виїжджайте на смугу зустрічного руху, дотримуйтесь правил маневрування та дистанції.

Зареєстровані незаконні заволодіння транспортними засобами: Подільський район – автомобіль «Акура МДХ», чорного кольору, номерний знак АА82434НІ, 2008 року випуску; Дніпровський район – автомобіль «ВАЗ-211440», номерний знак АА0104МК, 2012 року випуску, чорний та авто «Hyundai Santa Fe», номерний знак АА6969АН, 2008 р.в., чорний. Прийнято міри розшуку.

Вчора, співробітники ДАІ виявили 10 автомобілів, що знаходились у розшуку. Крім того, у Святошинському районі інспектори ДАІ за підробку номерів агрегатів затримали двох водіїв автомобілів «Fiat Croma» та «Peugeot Partner». Під час перевірки виникла підозра, що номери кузовів в автівках змінено кустарно. Водіїв доставлено до райуправлінь міліції.

Крім того, по операції «Акциз», у Святошинському районі інспектори ДАІ затримали водія автомобіля «ГАЗ-33021», який перевозив 8 ящиків горілочних виробів, без відповідних документів.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини УДАІ 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

 

УДА м. Київ
 

You may also like...