Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы

За 25 квітня співробітники столичної ДАІ виявили 835 порушень правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених залишається перевищення швидкості – 301 відхилення від правил. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування 41 водія. За порушення правил проїзду пішохідних переходів до адміністративної відповідальності притягнуто 39 керманичів. Крім того, виявлено 58 пішоходів – порушників правил дорожнього руху.

За четвер, в столиці було зареєстровано 4 ДТП ( 2 наїзди на пішоходів)  в яких сім людей отримали травми. Щоб уникнути ризику потрапити в ДТП, столична Державтоінспекція радить водіям бути уважними при проїзді пішохідних переходів, заздалегідь знижувати швидкість, не об’їжджати транспорт, який зупинився перед «зеброю», а зупинитися і пропустити людей, які переходять дорогу.

Зареєстровані незаконне заволодіння транспортними засобами: Голосіївський район – автомобіль «ВАЗ-2103», номерний знак 165-88КВ, 1975 року випуску, бежевого кольору та а/м «Мазда 6», н.з. ВХ0274ВС, 2010 року випуску, червоного кольору; Дніпровський район а/м «ВАЗ-21134, номерний знак АА2113МС,2010 р.в., білого кольору. Прийнято міри розшуку.

Вчора, співробітники ДАІ виявили 11 автомобілів, що знаходились у розшуку.

Крім того, за крадіжку у Голосіївському районі працівники міліції затримали чоловіка, який з автомобіля «Фольксваген Пасат» викрав рюкзак. Для з’ясування всіх обставин громадянина доставили до райуправління міліції.
Також до райуправлінь міліції за перевезення та зберігання наркотичних речовин доставлено двох громадян, за підробку документів (свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу) -1, за перевезення вантажу без документів -1.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини УДАІ 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

УДАІ м. Київ

You may also like...