Кримінальна хроніка Житомирщини на 28 травня 2013 року

За минулі вихідні дні до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 344 повідомлення, 88 із них – з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них крадіжки чужого майна, умисне нанесення тілесних ушкоджень, незаконне поводження з наркотичними засобами, хуліганства та інші. У 30 випадках встановлені особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Крім того, встановлено 11 осіб, причетних до раніше зареєстрованих правопорушень. Припинено 289 порушень правил дорожнього руху, 47 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

Уночі 27 травня в с. Крученці Черняхівського району із незачиненого підсобного приміщення домогосподарства місцевої жительки невідомим викрадено півтонни зерна пшениці, кінний плуг, борони та віз. Сума збитку становить 3 тис. гривень. Працівниками міліції встановлено, що кримінальне правопорушення скоїв раніше судимий 41-річний житель с. Новосілки, в якого викрадене вилучено.

Минулої доби до Бердичівського МВ звернувся житель райцентру, повідомивши про те, що невідомий, зловживаючи довірою його 14-річного сина, шляхом обману заволодів двома мобільними телефонами підлітка. Дільничні інспектори міліції у скоєнні шахрайства обґрунтовано підозрюють раніше судимого 34-річного жителя с. Великих Низгірців.

Шановні громадяни! Запам’ятайте самі та поясніть дітям, що мобільний телефон, у першу чергу, – сучасний засіб зв’язку, а тому не слід зайвий раз без нагальної потреби демонструвати його можливості та різноманітні функції при сторонніх особах на вулиці, у громадському транспорті, розважальних закладах. Цим ви можете привернути увагу потенційного зловмисника. На прохання незнайомця терміново зателефонувати до лікарні, міліції тощо, ні в якому разі не слід передавати свого мобільного до чужих рук.

СЗГ УМВС України в Житомирській області

 

You may also like...