Кримінальна хроніка Житомирщини на 23 серпня 2013 року

За минулу добу до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 405 повідомлень, 85 із них – з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них крадіжки чужого майна, умисні нанесення тілесних ушкоджень, шахрайства, незаконне поводження з наркотичними засобами та інші. У 34 випадках встановлені особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Крім того, розкрито 9 кримінальних правопорушень минулого періоду.  Припинено 210 порушень правил дорожнього руху, 24 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

22 серпня до Коростенського міськвідділу УМВС звернулась 47-річна місцева жителька із заявою про те, що з її будинку, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено мобільний телефон. Сума збитку становить 200 гривень. Працівники карного розшуку за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення затримали 46-річного жителя Коростенського району, який в скоєному зізнався. Наразі розпочато слідство.

Цього ж дня оперативники Овруцького райвідділу міліції на околиці с. Чабан, у 26-річного жителя Житомирського району виявили та вилучили два поліетиленові пакети із сирими зеленими голівками маку вагою близько одного кілограму. Вилучене направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС, за висновками якого й буде дано правову оцінку зазначеному факту.

Шановні громадяни, нагадуємо Вам, що статтею 309 Кримінального кодексу України за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту визначено покарання у вигляді штрафу чи виправних робіт, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

СЗГ УМВС України в Житомирській області

 

You may also like...