Кримінальна хроніка Житомирщини на 25 вересня 2013 року

За минулу добу до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 408 повідомлень, 105 із них – з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них крадіжки чужого майна, хуліганства, умисне нанесення тілесних ушкоджень та інші. У 18 випадках встановлені особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Крім того, встановлено 2 особи, що причетні до раніше зареєстрованих правопорушень. Припинено 132 порушення правил дорожнього руху, 20 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

24 вересня до Корольовського райвідділу міліції звернулась 61-річна житомирянка із заявою про викрадення з її помешкання металевого посуду, килимів та господарського реманенту загальною вартістю 4 тис. грн. Оперативники карного розшуку встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 24-річний місцевий житель. Наразі встановлюються всі обставини події.

До Новоград-Волинського міськвідділу УМВС надійшло повідомлення про крадіжку майна з декількох приміщень в с. Колодянці. Зловмисник потрапляв у приміщення, розбиваючи вікна або пошкоджуючи замки. Працівники міліції встановили, що крадіжки скоїв 43-річний житель Тернопільської області, у якого й вилучили викрадене. За даним фактом розпочато слідство.

Шановні громадяни! Не забувайте вчасно подбати про безпеку свого майна. Укріпіть двері та вікна у власних офісних приміщеннях, торгівельних закладах тощо. Сучасні технічні та практичні засоби дозволяють надійно захистити будинки та квартири від відвідування небажаних гостей. Приміром, розгляньте питання про встановлення охоронної сигналізації, що зведе намагання зловмисників заволодіти вашим майном до мінімуму.

 

СЗГ УМВС України в Житомирській області

 

You may also like...