Криминальная хроника Житомирщины на 14 октября

За минулі вихідні дні до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 610 повідомлень, 92 із них – з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них крадіжки чужого майна, нанесення тілесних ушкоджень, незаконне поводження з наркотичними засобами та інші. У 17 випадках встановлені особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Крім того, встановлено 7 осіб, причетних до раніше зареєстрованих правопорушень. Припинено 177 порушень правил дорожнього руху, 14 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

12 жовтня до Баранівського райвідділу міліції звернувся 24-річний житель райцентру із заявою про викрадення з його помешкання ноутбука. Оперативники карного розшуку встановили, що крадіжку вчинив 23-річний місцевий житель, який, за попередніми даними, потрапив до квартири, вийнявши на балконі віконне скло. Правоохоронці вилучили у нього викрадене. За даним фактом розпочато розслідування.

До Чуднівського райвідділу УМВС звернувся 25-річний житель району із повідомленням про викрадення його автомобіля, залишеного на ніч без нагляду. Працівники міліції виявили транспортний засіб неподалік одного з сіл району з незначними механічними пошкодженнями та повернули власникові. Наразі проводяться заходи щодо встановлення особи, причетної до викрадення автомобіля.

Шановні громадяни! Залишаючи без нагляду свої транспортні засоби, особливо у нічний час, Ви ризикуєте безпекою Вашого майна. Будьте обачними та обережними. Виходячи з автомобіля навіть на декілька хвилин, не забувайте зачиняти вікна та дверцята, намагайтеся не залишати в салоні на видноті цінні речі, гроші, документи. Подбайте про надійну нічну стоянку для власного транспортного засобу. Також для попередження викрадення обладнайте авто протиугінними пристроями. 

СЗГ УМВС України в Житомирській області

 

You may also like...