Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 25.11.2013

Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 25 листопада

23 листопада до Кiровського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції iз заявою звернулась жінка 1992 р.н. Заявниця повідомила про те, що 22.11.2013 о 23.00, коли остання поверталась додому по вул. Набережнiй Ленiна, невiдомий, погрожуючи предметом, схожим на нiж (приставивши до шиї), заволодiв гаманцем з грошима в сумi 200 грн. Пiсля чого потерпiла почала кричати та просити на допомогу, на її галас вiдреагували молодi чоловiки (один з яких працівник міліції у цівільному), якi затримали нападника та передали його працiвникам мiлiцiї полку Патрульної служби. За скоєння злочину встановлений та затриманий непрацюючий, ранiше судимий чоловік 1969 р.н. Викрадені гроші – вилучені. Ззнаряддям злочину – ніж – вилучено. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 187 (Розбій) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Покровський райвідділу міліції звернулась непрацююча жінка 1992 р.н. заявниця повідомила про те, що о 19.00 на залiзничнiй станцiї «смт. Просяна», в залi очiкуваня невiдомий, шляхом ривка, з рук заволодiв її мобiльним телефоном. За скоєння злочину встановлений та затриманий непрацюючий чоловік 1972 р.н. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи строком до двох років, або арешт строком до шести місяців, або позбавлення волі строком до чотирьох років.

23 листопала до Iнгулецького райвідділу Криворізького міського управління міліції надiйшло з заявою звернувся чоловік 1976 р.н. Заявник повідомив про те, що о 20.00 в одному з будинків по вул. Наливайко чоловік 1965 р.н. утримуючи заявника за шию, заволодiв мобiльним телефоном. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від чотирьох до шести років.

Працівниками Баглiйський райвідділу Дніпродзержинського міського відділу міліції за грабiж жінки 1962 р.н., який мав мiсце 21.11.2013 розшуканий та затриманий непрацюючий чоловік 1984 р.н.

24 листопада до Павлоградського міськвідділу в ходi проведення оперативно-профiлактичних заходiв у непрацюючого, раніше судимого чоловіка 1994 р.н., в ходi огляду квартири, було вилучено речовину зеленого кольору, схожу на наркотичний засiб «марихуана» вагою Близько 1 кг. 100 грамiв. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

23 листопада працiвниками Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків ГУМВС в Днiпропетровськiй областi бiля с. Аули Криничанського району, проведеними оперативними заходами був затриманий мiсцевий мешканець, приватний пiдприємець 1972 р.н. у якого було вилучено наркотичну речовину «морфiн» Вагою 137,17 гр (iз зазначеної речовини синтетичним шляхом отримують «героїн»). За цим фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від дев’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

 

 

 

You may also like...