Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 28.11.2013

В столиці за 27 листопада інспектори ДАІ виявили 785 порушень Правил дорожнього руху. За перевищення швидкості до відповідальності притягнуто – 233 водія, за невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки – 140 водіїв, порушення правил зупинки і стоянки –84, без необхідних документів керували автіками –26. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонили від керування 34 водія. З початку 2013 року задокументовано 13292 випадки. Крім того, співробітники ДАІ виявили 49 пішоходів-порушників, а за порушення правил проїзду пішохідних переходів притягнуто до відповідальності 46 водіїв.

У середу, було зареєстровано 2 ДТП (зіткнення траспортних засобів), в яких 5 людей отримали травми. Зверніть увагу! В столиці очікується зниження температури, хмарність та опади, у вигляді мокрого снігу. Всі ці чинники значно ускладнюють умови для руху транспортних засобів і можуть спричинити виникнення аварійних ситуацій і ДТП. У зв’язку з цим, столична Державтоінспекція звертається до водіїв з проханням бути максимально уважними та обережними під час руху в несприятливих погодних умовах, неухильно дотримуватися швидкісного режиму, безпечної дистанції та правил маневрування, а також змінити автомобільну гуму на зимову.

Вчора зареєстровані незаконні заволодіння транспортими засобами: Шевченківський район – мотоцикл «ТХМ125С», номерний знак АА5132АА, 2007 року випуску, чорного кольору; Печерський район автомобіль «Фольксваген Пасат», н.з. АХ2342ЕА, 2009 р.в., коричневий; Святошинський район – а/м «ВАЗ-211040», номерний знак АА5281МА, 2011 р.в., сірий. Прийнято міри розшуку. Натомість співробітники столичної ДАІ за минулу добу виявили 10 автомобілі, що значились у розшуку.

Крім того, у Дарницькому та Подільському районах за перевезення вантажу без необхідних документів затримано двох водіїв. У Дарниці – водій «ГАЗа» перевозив горілочні вироби,а на Подолі – водій «КАМАЗа» без відповідних документів перевозив металобрухт. Для з’ясування всіх обставин керманичів доставлено до райуправлінь міліції. Також співробітники ДАІ за незаконне зберігання наркотичних речовин затримали та доставили до Оболонського райуправління громадянина.

УДАІ м. Київ
 

You may also like...