Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 27.11.2013

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 198 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Роздільнянського РВ звернувся Олександр, 1990 р.н., про те, що невідомий зловмисник на території школи із його сумки викрав Інтернет модем вартістю 440 грн. В ході проведення слідчих дій у скоєнні даного злочину викрито 15-річного місцевого парубка. Від підозрюваного надійшли правдиві свідчення та вилучено речовий доказ. Наразі розпочато кримінальне провадження за ст. 185 КК України (крадіжка), ведеться слідство. 

До Малиновського РВ надійшла заява від Олени, 1991 р.н., про те, що невідомий зловмисник відкрито заволодів її золотим ланцюжком з хрестиком вартістю 3300 грн. В ході оперативно-розшукових заходів у скоєнні кримінального правопорушення викрито Анатолія, 1983 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення. Підозрюваний знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. 

До Портофранківського ВМ надійшла заява від одеситки, 1992 р.н., про те, що малознайома дівчина з її кімнати скоїла крадіжку золотої каблучки вартістю 1500 грн. Вжитими заходами у скоєнні кримінального правопорушення викрито жительку м. Ізмаїл, 1984 р.н., від якої отримано правдиві свідчення. 

До Кілійського РВ надійшла заява від жителя районного центру, 1994 р.н., про те, що на початку жовтня 2013 р. невідомий зловмисник проник до його будинку та викрав його майно. Вжитими заходами викрито Григорія, 1992 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення про скоєння даного злочину. 

Працівниками Іллічівського МВ притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 3 статтею 187 КУпАП (Порушення правил адміністративного нагляду) місцевого жителя Сергія, 1985 р.н., який порушив правила адміністративного нагляду в частині заборони виходу з квартири – не знаходився за місцем мешкання у визначений час. 

До Білгород-Дністровського МВ звернулась 47-річна жителька міста із заявою про те, що її знайомий під приводом постачання будівельних матеріалів для ремонту магазину, заволодів грошима у сумі майже в 200 000 грн. Чоловік не виконав умови договору та гроші не повертає. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 190 КК України (шахрайство), ведеться слідство. 

Працівниками Хаджибеївського ВМ викрито двох непрацюючих громадян, 1984 та 1990 р.н., які, застосувавши фізичне насилля, відкрито заволоділи майном 44-річного чоловіка: гаманцем з грошима, банківською карткою та сумкою з особистими речами. Загальна сума збитку склала 8000 гривень. Заданим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України. 

До Хаджибеївського ВМ надійшла заява від Юлії про вжиття заходів до невідомої особи, яка в приміщенні бару по вулиці Чорноморського козацтва таємно викрала планшет вартістю 3718 гривень. Здійсненими заходами у скоєнні вказаного кримінального правопорушення викрито непрацюючого Андрія, 1994 р.н., який надав правдиві свідчення. Розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

 

You may also like...