Працівники ДАІ зупинилися допомогти, а затримали крадіїв

Днями в Новгородківському районі Кіровоградської області під час патрулювання працівники ДАІ помітили на узбіччі автомобіль зі спущеним колесом, біля якого три чоловіки усували несправність. Правоохоронці вирішили запитати громадян чи непотрібна допомога. Та тільки патрульний автомобіль під’їхав ближче, чоловіки почали тікати. За «гарячими слідами» правоохоронці затримали одного з втікачів. І як виявилося, не дарма.

 Затриманий чоловік відмовлявся розмовляти з інспекторами і пояснювати свій вчинок та своїх знайомих. Провівши перевірку за відповідними базами встановлено, що номерні знаки покинутого автомобіля, належать геть іншій автівці. Враховуючи ситуацію, правоохоронці викликали слідчо-оперативну групу Новгородківського районного відділу УМВС України в області.

   В автомобілі виявилося близько 30 ящиків з алкогольними напоями та продуктами харчування. Крім того, серед знайдених речей було альпіністське спорядження, виготовлені кустарним способом шипи для пробивання шин, ручний слюсарний пристрій для розрізання металу та інші інструменти. Пояснити наявність цих предметів затриманий відмовлявся.

   Інформацію про подію занесено до Єдиного реєстра досудових розслідувань. Проводяться слідчі дії.

 Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України (за інформацією прес-служби ДАІ Кіровоградської області)

You may also like...