До уваги водіїв! Обмеження руху на Волині!

На території Іваничівського району Волинської області 28 січня спостерігалося значне погіршення погодних умов у вигляді випадання снігу, сильного вітру, який створив на дорогах снігові перемети.

У зв’язку із сніговими переметами та для забезпечення безпеки дорожнього руху на ділянках автомобільної дороги Т 03-02 Піща-Шацьк-Любомль-Володимир-Волинський-Павлівка-Горохів-Берестечко-Козин на 116-125 км (с.Радовичі Іваничівського району – с.Маркостав Володимир-Волинського району) та автомобільної дороги Т 03-05 Нововолинськ-Іваничі-Павлівка-Локачі на 33-35 км (с.Клопочин Іваничівського району – с. Колона Іваничівського району) закрито рух автотранспорту.

Рух автотранспорту на період ліквідації затору може здійснюватися по об’їзду автомобільними дорогами Т-03-05 Нововолинськ – Іваничі – Павлівка – Локачі в напрямку м. Нововолинськ та Т-03-02 Піща – Шацьк – Любомль – Володимир – Волинський – Павлівка-Горохів – Берестечко – Козин в напрямку м. Горохів.

ДАІ звертається до водіїв з проханням не виїжджати без нагальної потреби в даних напрямках до стабілізації погодних та дорожніх умов, а також в інших населених пунктах дати можливість повноцінно провести заходи щодо снігоочищення і обробки автодороги протиожеледними матеріалами, не виїжджати на зустрічну смугу руху, не залишати транспорт на узбіччі, бути уважними, стежити за дорожньою обстановкою, погодними умовами і відповідно реагувати на їх зміну.

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України

(за інформацією прес-служби ДАІ Волинської області)
 

You may also like...