До уваги водіїв! На Херсонщині перекрито рух автодорогою Генічеськ – Стрілкове

30 січня у південно-східній частині Херсонської області (Генічеський район) через посилення швидкості вітру до 15-20 м/с піднявся рівень води в Азовському морі, внаслідок чого на ділянках км 1 – 1 км +700 м, км 3 – 3 км + 300 м автодороги О-220706 Генічеськ – Стрілкове почався перелив води через проїзну частину. Враховуючи природні фактори даної місцевості, при будівництві автодороги передбачено дві ділянки для можливого переливу високих вод із Азовського моря у затоку Сиваш.

У зв’язку з цим обмежено рух автотранспортних засобів до 4-х населених пунктів, що розташовані на Арабатській стрілці: с. Генічеська гірка, с. Щасливцеве, с. Приозерне, с. Стрілкове.

У районі переливу організовано цілодобове чергування нарядів ДАІ, співробітників Генічеського РВ УМВС, підрозділів ДСНС та дорожньої служби. Державтоінспекція радить водіям під час погіршення погодних умов, по можливості, утриматись в
Державтоінспекція радить водіям під час погіршення погодних умов, по можливості, утриматись від поїздок на власному транспорті, особливо на далекі відстані. Якщо ж все ж таки виїхати вкрай необхідно, будьте особливо уважними та обережними за кермом.

У разі виникнення в дорозі складної ситуації та потреби допомоги, необхідно телефонувати за номерами екстрених служб або до чергової частини Управління ДАІ в Херсонській області (0552) 43-25-35, 43-25-36 (цілодобово).

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України
(за інформацією прес-служби ДАІ Херсонської області)

You may also like...