Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 07.02.2014

В столиці за 6 лютого інспектори ДАІ виявили 616 порушень Правил дорожнього руху. За перевищення швидкості до відповідальності притягнуто – 137 водіїв, за невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки – 125, порушення правил зупинки і стоянки – 52, без необхідних документів керували автіками – 26. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонили від керування 39 водіїв. Крім того, співробітники ДАІ виявили 30 пішоходів-порушників, за порушення правил проїзду пішохідних переходів притягнуто до відповідальності 30 водіїв.

За добу, було зареєстровано 6 дорожньо-транспортних пригод, в яких 8 осіб отримали травми (з них 4 наїзди на пішоходів). Увага розшук!

Столична Державтоінспекція розшукує свідків дорожньо-транспортної пригоди. У четвер 06.02.2014 о 6 год. 10 хв. на вул. Сім’ї Хохлових, 11/2, невстановленим автомобілем було скоєно наїзд на пішохода – чоловіка 1955 р.н., якого з травмами доставлено до лікарні. Водій з місця пригоди зник. Його розшукують. ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон ДАІ Києва 483-70-64

Закликаємо водіїв бути уважними та обережними за кермом, дотримуватись швидкісного режиму, безпечної дистанції, правил маневрування, а в умовах недостатньої видимості рухатися з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями, користуйтеся пасками безпеки. Здійснюючи поїздки на автомобілях не забувайте, що діти потребують додаткового захисту. Перевозьте дітей в автокріслах та користуйтесь пасками безпеки.У групу ризику потрапляють і пішоходи-підлітки. Батьки повинні пояснити дітям елементарні правила поведінки на дорозі. Крім того, аби бути більш помітним на дорозі і убезпечити себе від біди, столична Державтоінспекція радить пішоходам мати на одязі світлоповертаючі елементи. Особливо важливо забезпечити таким атрибутом дітей.

Незаконні заволодіння транспортними засобами: Святошинський район – а/м «ВАЗ-2115», н.з. АА8384НА, 2010 р.в., сірого кольору, Святошинський район – а/м «ВАЗ-21093», н.з. АА7644ВМ, 2006 р.в., сірого кольору.

Натомість, інспекторами ДАІ виявлено 5 автомобілів, що перебували у розшуку. У Дарницькому районі інспекторами ДАІ під час перевірки а/м «Хюндай Туксон» було з’ясовано, що авто знаходиться на території України з порушенням митних правил. В цьому ж районі під час перевірки автомобілю «Опель Омега» було встановлено, що номер кузова не співпадає з реєстраційними документами. Працівниками полку ДПС ДАІ був затриманий водій а/м «Форд Транзит», який перебував у розшуку. Крім того за перевезення вантажу без необхідних документів затримано – 4 водії, шахрайство – 2; крадіжку – 1. Всіх затриманих доставлено до райуправлінь міліції.

УДАІ м. Київ
 

You may also like...