Результати першої доби посиленого несення служби з охорони громадського порядку ВВ МВС

З 5 березня, відповідно до планів комплексного використання сил і засобів в охороні громадського порядку, служба виконувалась у 23 обласних центрах, місті Києві, 24 містах обласного та районного підпорядкування, населених пунктах сільської місцевості, об’єктах авіаційного, залізничного та автомобільного транспорту, на станціях Київського метрополітену.

 Також особовий склад внутрішніх військ залучався до проведення оперативно-профілактичних заходів на території міста Львова (озброєне пограбування обміну валют публічного акціонерного товариства “UniCredit Bank”) та АР Крим (пошук речових доказів вбивства).

Всього до забезпечення охорони громадського порядку 5 березня 2014 року залучалось понад 3,2 тис. військовослужбовців, понад 100 од. автомобільної техніки та 48 службових собак,

За результатами служби військовими нарядами було затримано особи за підозрою у скоєнні таких злочинів, як погроза вбивством, хуліганство, шахрайство, незаконне зберігання наркотичної речовини.

Крім того,  посилені військові наряди  здійснюють цілодобову охорону будівель органів державної влади: Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, будівель 6 обласних державних адміністрацій, а також міських рад, органів прокуратури.

 Управління з oхорони громадського порядку ГУВВ МВС України 

You may also like...