Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 13.03.2014

Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 13.03.2014

12 березня до Довгинцiвського райвідділу Криворізького міського управління міліції звернулась жінка 1972 р.н. Заявниця повідомила про те, що до її кiоску біля вул. Лiтке пiдiйшов невiдомий, який не розплатившись заволодiв з кiоску продуктами харчування у продавця 1989 р.н. За скоєння злочину встановлений та затриманий непрацюючий, ранiше судимий чоловік 1989 р.н. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи строком до двох років, або арешт строком до шести місяців, або позбавлення волі строком до чотирьох років.

12 березня до Довгинцiвського райвідділу Криворізького міського управління міліції звернулась жінка 1964 р.н. Заявниця повідомила про те, що о 12.20 до її магазину біля вул. Іскровськiй зайшов невiдомий, який не розплатившись заволодів 20 пачками різноманітних цигарок у продавця 1962 р.н. За скоєння злочину встановлений та затриманий непрацюючий, ранiше судимий чоловік 1989 р.н. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 186 (грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи строком до двох років, або арешт строком до шести місяців, або позбавлення волі строком до чотирьох років.

12 березня до Верхньодніпровського райвідділу міліції звернулась жінка 1989 р.н. Заявниця повідомила про те, що 11.03.2014 о 22.00 бiля одного з будинків по вул. Сергiя Яцковського двоє невiдомих, пiд погрозою застосування фiзичного насилля, заволодiли мобiльним телефоном, каблучками, гаманцем та косметичкою. За скоєння злочину встановленi та затриманi непрацюючi чоловіки 1966 та 1987 р.н. Викрадене – вилучено. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від чотирьох до шести років.

Працівниками Новомосковського міського відділу міліції за грабiж майна у чоловіка 1983 р.н., що мав мiсце 30.06.2013, встановлений та затриманий непрацюючий, ранiше судимий чоловік 1981 р.н. Викрадене – вилучено.

Працівниками Жовтневого райвідділу Криворізького міського управління міліції за грабiж майна у чоловіка 1979 р.н., що мав мiсце 18.02.2014, встановлений та затриманий непрацюючий, ранiше судимий чоловік 1984 р.н. Викрадений мобiльний телефон – вилучено.

12 березня до Жовтневого райвідділу Криворізького міського управління міліції звернулась пенсiонерка 1949 р.н. Заявниця повідомила про те, що о 17.30 на її мобiльний телефон iз невстановленого номеру зателефонував невiдомий чоловiк та повiдомив, що її син скоїв ДТП, i їй за ремонт автомобiля потрiбно перерахувати грошi в сумi 5 тис. 600 грн., на банкiвський рахунок який їй нададуть пiзнiше у телефоннiй розмовi. Згодом вона з найближчого вiддiлення банку iз своєї пенсiйної картки перерахувала зазначену суму на вказаний банкiвський рахунок. Після чого, зателефонувавши синові, зрозумiла, що її ошукали. За цим фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 190 КК України (шахрайство). Зловмиснику загрожує штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

 

You may also like...