Працівники ДАІ за «гарячими слідами» затримали водія, який смертельно травмував пішохода

У селі Соснівка, Кременчуцького району, близько 9-ї години, по вулиці Панфіловців невстановленим автомобілем було скоєно наїзд на пішохода, що рухався в попутному напрямку. Внаслідок чого 27-річний мешканець Козельщанського району від отриманих травм загинув на місці пригоди. Автомобіль, що здійснив дорожньо-транспортну пригоду залишив місце події і зник в невідомому напрямку. Працівники ДАІ миттєво розпочали пошуки винуватця.

   Близько 14-ї години, у селі Потоки Кременчуцького району інспектори Державтоінспекції знайшли покинутий автомобіль «Шкода Октавія» з пошкодженнями. Через декілька кілометрів вартові затримали 35-річного мешканця міста Комсомольська. В ході розмови було встановлено, що цей чоловік декілька годин тому перебув за кермом автівки «Шкода Октавія» та скоїв наїзд на 27-річного пішохода.

   Водій та автомобіль передані до Кременчуцького районного відділу міліції для подальшого з’ясування всіх обставин. 

  Наразі відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 268 Кримінального Кодексу України. Санкція цієї статті передбачає   покарання у вигляді  позбавлення волі  на  строк  від  трьох до восьми років з позбавленням  права  керувати  транспортними  засобами  на строк до трьох років або без такого.

 Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України

(за інформацією прес-служби ДАІ Полтавської області)

You may also like...