Завершено розслідування обставин масового отруєння людей продукцією із супермаркету

Зокрема, йдеться про отруєння 36 осіб внаслідок споживання курей-гриль, приготованих та реалізованих в одному з супермаркетів Львова.

Як засвідчили результати експертиз, причиною госпіталізації потерпілих стала наявність у цій продукції небезпечних мікроорганізмів, а саме бактерій роду сальмонела.

Водночас досудовим розслідуванням встановлено, що до продажу таку партію курей-гриль, без жодного контролю за дотриманням санітарних норм та технологічного процесу приготування й зберігання , допустив завідувач відділу кулінарії зазначеного торгівельного об’єкта.

Вказаному посадовцю повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 367 КК України – службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки.

Кримінальне провадження із обвинувальним актом стосовно останнього затверджено та скеровано на розгляд суду прокуратурою Львівської області.

Прес-служба прокуратури Львівської області

You may also like...