Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 216 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещини.

До Малиновського РВ надійшла заява від Андрія, 1984 р.н., про те, що невідомий злочинець через незачинені двері проник до його квартири, звідки викрав відеокамеру "Самсунг", сума збитку – 2000 грн. Вжитими заходами викрито Максима, 1987 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

До Київського РВ надійшла заява від Лариси, 1970 р.н, про те, що невстановлений злочинець, з її магазину скоїв крадіжку продуктів харчування, сума збитку – 325 грн. Вжитими заходами викрито Ольгу, 1977 р.н, від якої отримано правдиві свідчення.

До Татарбунарського РВ із заявою звернулась Ольга, 1975 р.н., про те, що невідомий злочинець, викрав її мопед "Мустанг", який вона залишила без нагляду біля будинку, сума збитку – 5200 грн. Вжитими заходами в скоєнні злочину викрито Руслана, 1974 р.н., від якого отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

До Суворовського РВ надійшла заява від Яни, 1980 р.н., щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка шляхом ривка відкрито заволоділа її золотим ланцюжком з кулоном, чим завдала матеріального збитку на суму 2000 гривень. Працівниками міліції викрито раніше засудженого Георгія, 1985 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення про вчинення вказаного правопорушення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Речові докази вилучено.

Працівниками Савранського РВ у непрацюючого Сергія, 1989 р.н., виявлено та вилучено 20 г марихуани. Вилучену марихуану направлено до НДЕКЦ.

Працівниками Ізмаїльського МВ затримано 20-річного мешканця міста, який незаконно збув 31-річному жителю міста пакунок з марихуаною. Наркотичну речовину вилучено та направлено на експертизу до НДЕКЦ.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками Портофранківського ВМ викрито двох молодиків віком 19 та 21 років, які вчинили крадіжку мопеду. Сума матеріального збитку – п’ять тисяч гривень. Затримані зізналися у вчинені вказаного кримінального правопорушення та були відпущені під зобов’язання. За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Портофранківського ВМ із заявою звернувся Микола, 1971 р.н. щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка шахрайським шляхом, під приводом продажу телевізора через мережу Інтернет, заволоділа його грошима в сумі 1400 гривень. Вжитими заходами було викрито мешканця міста Краматорськ, який зізнався у вчинені вказаного кримінального правопорушення та був відпущений під зобов’язання. Розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...