Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 210 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещини.

Працівниками Ананьївського РВ викрито Аркадія, 1973 р.н., який в ході раптово виниклої сварки під час вживання спиртних напоїв наніс удар кухонним ножем в грудну клітину 37-річному Андрію, від якого останній помер на місці пригоди. Правоохоронцями вилучено речовій доказ – кухонний ніж зі слідами бурого кольору. Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

 

До Приморського РВ надійшло повідомлення від Павла, 1993 р.н., про те, що невідома особа шляхом ривка, відкрито заволоділа його сумкою, в якій знаходились паспорт громадянина України та два мобільних телефони. Сума матеріального збитку склала 740 гривень. В ході здійснення оперативно-розшукових заходів у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито Івана, 1994 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.187 (грабіж) Кримінального кодексу України.

 

До Ізмаїльського МВ звернулась 76-річна Ганна, яка повідомила, що невідома особа проникла до її будинку, звідки скоїла крадіжку 18 літрів вина. Працівниками міськвідділу в ході проведення оперативно-розшукових заходів викрито Олександра, 1997 р.н., який зізнався у скоєнні злочину. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Київського РВ надійшла заява від Нелі, 1963 р.н., про те, що невідомі злочинці шляхом вільного доступу з її будинку викрали золоті вироби, чим спричинили матеріальний збиток на суму 16900 грн. В ході ОРЗ за гарячими слідами автопатрулем «Зеніт» правоохоронці викрили Яна, 1996 р.н., та Михайла, 1996 р.н., від яких надійшли правдиві свідчення про скоєння даного злочину. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернулась 77-річна мешканка району, яка повідомила, що невідома особа за її місцем мешкання викрала двох курей. Проведеними оперативно-розшуковими заходами викрито 17-річного ізмаїльчанина. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Фрунзівського РВ надійшла заява від Андрія, 1983 р.н., про те, що невідома особа незаконно заволоділа його автомобілем «МАЗДА 626», чим спричинила матеріальний збиток на суму 15000 грн. В ході ОРЗ викрито Михайла, 1995 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення про скоєння даного злочину. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.189 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

 

Слідчим Котовського МВ відкрито кримінальне провадження за ст. 395 (порушення правил адміністративного нагляду) Кримінального кодексу України стосовно 39-річної Анжели, жительки Котовського району, яка злісно порушує правила перебування під адміннаглядом.

 

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...