Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 04.05.2014

В столиці за 3 червня інспектори ДАІ виявили 676 порушень Правил дорожнього руху. За невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки- 140, правил зупинки і стоянки – 109, перевищення швидкості руху – 142. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування 40 водіїв. Крім того, співробітники ДАІ виявили 50 пішоходів – порушників правил дорожнього руху.

За добу було зареєстровано 5 ДТП, в яких 1 особа загинула (водій мотоцикла) та 4 особи отримали травми. Увага! Шкільні канікули. Державтоінспекція звертається до водіїв – будьте уважні при проїзді пішохідних переходів і в місцях можливої появи дітей, не об’їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть дітей, які переходять дорогу.

Державтоінспекція нагадує, що в столиці по 20 червня триватиме комплекс профілактичних заходів «Автобус – 2014». Ця операція направлена на підвищення безпеки при перевезенні пасажирів, забезпечення дотримання законодавства пасажироперевізниками. Одже, захід має профілактичну мету – убезпечити киян, які щодня користуються громадським транспортом, насамперед маршрутними мікроавтобусами. Лише за добу виявлено 147 порушень ПДР серед перевізників.

Вчора, в Солом’янському районі інспекторами ДАІ за порушення правил дорожнього руху було зупинено автомобіль марки «Chevrolet Captiva». Під час перевірки було з»ясовано, що автомобіль значиться у розшуку. Зокрема, у Солом’янському районі інспектори ДАІ затримали громадянина, який наніс тілесні ушкодження іншому громадянину, а в Подільському – чоловіка, який умисно пошкодив автомобіль марки «Skoda». Крім того, у Голосіївському районі інспектором ДАІ затримали громадянина, який ножем кустарного виробництва погрожував фізичною розправою іншому громадянину. Для з’ясування всіх обставин затриманих доставлено до райуправлінь міліції.

До уваги водіїв! У зв´язку з аварійним проривом тепломережі по вулиці Горького (Антоновича), 176, в районі площі Либідської, діє часткове обмеження руху транспорту по вулиці Горького на ділянці від вулиці П.Любченка до вулиці Дружби Народів. Рух здійснюється тільки по правій смузі.

Столична Державтоінспекція пропонує водіям шляхи об’їзду:
– вулиця Жилянська – Короленківська – Боженка – Байкова – Грінченка;
– вулиця Жилянська – Шота Руставелі – Басейна – бульвар Лесі Українки – Дружби Народів; Набережне шосе – бульвар Дружби Народів – площа Московська.

Державтоінспекція просить автомобілістів з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, планувати свої маршрути з урахуванням зазначених обмежень та дотримуватись Правил дорожнього руху.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини ДАІ Києва 483-70-64 у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.
Зверніть увагу! Для зручності отримання інформації або консультації по лінії ДАІ працює мобільний телефон для довідок: 067-245-39-03.

УДАІ м. Київ
 

You may also like...