Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 229 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Татарбунарського РВ надійшло повідомлення від лікаря про те, що до медичної установи звернувся житель с. Жовтий Яр, 1963 р.н., з тілесними ушкодженнями. Вжитими заходами встановлено, що між потерпілим та його односельцем, 1971 р.н., на ґрунті неприязнених відносин раптово виникла сварка та бійка, в ході якої останній наніс чоловіку удари. Відкрито кримінальне провадження за ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Малиновського РВ із заявою звернулась Тетяна, 1970 р.н., про те, що Олександр, 1976 р.н., з її торгівельного павільйону на ринку викрав мобільний телефон. Сума матеріального збитку становить 2000 гривень. Вжитими заходами зловмисника затримано.

 

Правоохоронцями Київського РВ викрито Рената, 1991 р.н., який викрав з прилавку магазину чоловічий одяг. Сума матеріального збитку становить майже 1000 гривень. Зловмисник надав правдиві свідчення про вчинення правопорушення.

 

Працівниками Київського РВ викрито Тетяну, 1978 р.н., яка з приміщення торгівельного центру відомої мережі супермаркетів викрала жіночий купальник вартістю майже 400 гривень. Отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

 

Працівниками Київського РВ викрито Олександра,1986 р.н., який з прилавку супермаркету скоїв крадіжку 11 упаковок кофе на суму майже 1600 гривень. Речові докази вилучені.

 

До чергової частини Татарбунарського РВ надійшла заява від директора магазину в с. Дмитрівка, 1956 р.н., про те, що невідома особа з прилавку магазину скоїла крадіжку продуктів харчування. Сума матеріального збитку становить 800 гривень. Вжитими заходами викрито двох хлопців 2000 р.н., та 1999 р.н., від яких отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

 

Працівниками Суворівського РВ викрито Олексія, 1976 р.н., у якого виявлено та вилучено гранату зовні схожу на «Ф-1» та запал до неї. Вилучене направлено до НДЕКЦ ГУМВС для проведення експертизи. Попередня правова кваліфікація за ознаками ст.. 263 (незаконне поводження зі зброєю,бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

 

При проведенні профілактичних заходів в рамках операції «Мак-2014» працівниками КМСД Котовського МВ викрито місцевого жителя, 1972 р.н., у якого виявлено та вилучено пакунок з 500 г речовини рослинного походження, схожою на марихуану. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевозка або пересилка наркотичних засобів. Психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Вилучену речовину направлено на експертне дослідження.

 

До чергової частини Малиновського РВ із заявою звернувся Руслан, 1987 р.н., який повідомив про те, що невстановлений зловмисник незаконно заволодів його автомобілем. Сума матеріального збитку становить 30 тисяч гривень. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито Володимира, 1992 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення.

 

До Приморського РВ надійшла заява від Вікторії щодо вжиття заходів до малознайомого чоловіка, який під приводом виготовлення та встановлення металевих ролетів, заволодів її грошима в сумі понад двадцяти тисяч гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів, працівниками карного розшуку було викрито 29-річного мешканця Одеської області, який зізнався у вчинені вказаного кримінального правопорушення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Суворівського РВ зупинено Олега, 1981 р.н., у якого виявлено та вилучено 1,2 мл. розчину опію. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

 

Працівниками Іллічівського МВ з письмового дозволу господаря Олексія, 1979 р.н., проведено огляд його домоволодіння, в ході якого виявлено та вилучено марихуану. Вилучене направлено до НДЕКЦ

 

В ході проведення операції «МАК» працівниками Арцизького РВ з письмового дозволу власника Валентина, 1980 р.н., на його присадибній ділянці виявлено та вилучено 74 кущі рослин конопель.

 

В ході проведення операції «МАК» працівниками Балтського РВ на присадибній ділянці за місцем мешкання Людмили, 1975 р.н, виявлено та вилучено 21 кущ рослин конопель. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

 

Працівниками Болградського РВ у місцевої жительки, 1952 р.н., виявлено та вилучено 24 кущі снотворного маку.

 

Працівниками Кілійського РВ в ході санкціонованого обшуку у жителя с.Василівка, 1975 р.н., виявлено незаконне вирощування 64 кущів рослин конопель.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...